Ο Dwayne Johnson εξηγεί γιατί δε θα συνεχίσει το Black Adam και τι συνέβη με την Warner Bros.

«Νομίζω ότι ο Black Adam παγιδεύτηκε σε μια δίνη μιας νέας ηγεσίας»
05 Αυγούστου 2023 08:38
Ο Dwayne Johnson εξηγεί γιατί δε θα συνεχίσει το Black Adam και τι συνέβη με την Warner Bros.

Ο Dwayne Johnson βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Hart to Heart με παρουσιαστή τον γνωστό ηθοποιό Kevin Hart και άνοιξε ουσιαστικά την καρδιά του μιλώντας για όλα αυτά που έχουν συμβεί με την ταινία Black Adam. Ο ηθοποιός είπε ότι αυτό το project ήταν όνειρο ζωής για εκείνον και ότι βρισκόταν για πολλά χρόνια στα σκαριά.

Όταν ο Hart τον ρώτησε πως ένιωσε που το Black Adam ουσιαστικά σταμάτησε και δε θα συνεχίσει, εκείνος απάντησε ότι «παγιδεύτηκε σε μια δίνη νέας ηγεσίας και ότι εκείνη την εποχή, καθώς δημιουργούσαν την ταινία και είχαν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα, ήρθαν πάρα πολλές αλλαγές στην ηγεσία».

Και όπως γνωρίζετε, αν έχεις μια εταιρία, ειδικά σε αυτό το μέγεθος που βρίσκεται και μέσα στο χρηματιστήριο και γίνονται αλλαγές στην ηγεσία που έχεις άτομα που έρχονται και άτομα που φεύγουν, αυτά τα άτομα θα λάβουν κάποιες αποφάσεις που εσύ μπορεί να μην συμφωνείς.

Ο “The Rock” είπε επίσης ότι το sequel του Black Adam πιάστηκε σε αυτόν τον ιστό και είναι ένα μυστήριο που τελικά δε θα πραγματοποιηθεί.

Έχεις το μεγαλύτερο άνοιγμα στην καριέρα σου. Οκ, σίγουρα, δεν έφτασε στην Κίνα και θα μπορούσε να έβγαζε 100 ή και 200 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα. Χρησιμοποιείς έναν νέο υπερήρωα και θέλεις να μεγαλώσεις το franchise. Φέρνεις πίσω τον Superman και τον Henry Cavill, τρελαίνεις τον κόσμο…

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξή του:

To Black Adam είχε ένα από τα μεγαλύτερα ανοίγματα ταινίας για την καριέρα του The Rock και έφτασε και το 88% στο audience score στο Rotten Tomatoes και μόλις 38% από κριτικούς και τελικά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της Warner Bros. Discovery. Στο box office ολοκλήρωσε τον κύκλο του με 391 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.