Μετά το Deadpool & Wolverine έρχεται το... Deadpool & Spider-Man;

O σκηνοθέτης του Deadpool 3 πέταξε σπόντα για την ταινία που θα ήθελε να κάνει στο MCU
18 Ιουνίου 2024 19:17
Μετά το Deadpool & Wolverine έρχεται το... Deadpool & Spider-Man;

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε δει το πολυαναμενόμενο team-up των Deadpool και Wolverine στην ομώνυμη ταινία, με πρωταγωνιστές τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, όμως ο σκηνοθέτης της τρίτης Deadpool ταινίας ονειρεύεται και υπαινίσσεται ότι θέλει να δει μελλοντικά ένα άλλο εξίσου τεράστιο team-up. 

Ο Shawn Levy μιλώντας στο περιοδικό Total Film εξέφρασε την επιθυμία του πως μετά το Deadpool & Wolverine, θα ήθελε να δει μια ταινία "Deadpool & Spider-Man" με μια συμμαχία μεγατόνων μεταξύ των δύο ηρώων του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Studios αλλά και τους ηθοποιούς Ryan Reynolds και Tom Holland, οι οποίοι αναμφισβήτητα θα μπορούσαν να διαλύσουν τα ταμεία. 

Η σπόντα του Levy περί συμμαχίας Wade Wilson και Peter Parker αναφέρθηκε ως εξής στη συνεντευξή του: "Το θέμα με τον Deadpool είναι ότι νομίζω ότι κάνει τα πάντα πιο ενδιαφέροντα λόγω της θρασύτητάς του. Αλλά, ρε παιδί μου, θα ήθελα πολύ να δω τον Deadpool και τον Spidey. Αυτή είναι μια ταινία που θα ήθελα πολύ να κάνω. Νιώθω ότι ο Tom Holland θα έκανε κύκλους γύρω από όλους τους άλλους".

Παράλληλα μέσω του περιοδικού κυκλοφόρησαν τρία νέα στιγμιότυπα με τους Deadpool, Wolverine και τον Dogpool σε πρώτο πλάνο. Δείτε τα παρακάτω: 

Πριν από μερικές μέρες δημοσίευμα του Deadline αποκάλυψε ότι οι εισπράξεις του Deadpool 3 θα πιάσουν τα ύψη των Avengers ταινιών και του "Spider-Man: No Way Home" θυμίζοντας την χρυσή εποχή του MCU στο box office. Λέγεται ότι μόνο στις ΗΠΑ οι εισπράξεις των πρώτων ημερών θα αγγίξουν τα $240 εκατομμύρια δολάρια -μιας εκτίμηση που ίσως και να είναι συντηρητική δεδομένου των προπωλήσεων αλλά και του γεγονότος ότι θα κάνει πρεμιέρα παράλληλα στην Κίνα, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου. 

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου του 2024.