Deadpool & Wolverine: Η ταινία της Marvel πάει για ντεμπούτο με εισπράξεις επιπέδου Avengers ταινίας

Νούμερα που θυμίζουν την χρυσή εποχή του MCU
14 Ιουνίου 2024 21:07
Deadpool & Wolverine: Η ταινία της Marvel πάει για ντεμπούτο με εισπράξεις επιπέδου Avengers ταινίας

Νούμερα που θυμίζουν την χρυσή εποχή του Marvel Cinematic Universe αναμένεται να φέρει το άκρως ανεμενόμενο Deadpool 3 ή αλλιώς "Deadpool & Wolverine", την μοναδική ταινία της Marvel Studios για το 2024 που θα σημάνει την επιστροφή του Ryan Reynolds ως Deadpool αλλά και του Hugh Jackman στον εμβληματικό ρόλο του Wolverine. 

Τα νούμερα αυτά αποκαλύπτει το Deadline όπου σε δημοσίευμά του που βασίζεται σε στοιχεία των προπωλήσεων μετά από έξι εβδομάδες, τα οποία είναι είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά σε βαθμό που θα κάνουν το MCU και τη Disney να πάρει το πολυπόθητο ριμπάουντ. Οι εισπράξεις στο άνοιγμα του Deadpool & Wolverine, σύμφωνα με το μέσο, λέγεται ότι θα αγγίξουν μεταξύ $200-239 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο στα εγχώρια σινεμά, δηλαδή στις ΗΠΑ. Μάλιστα το The Quorum που παρακολουθεί τα νούμερα λέει πως αυτή η εκτίμηση είναι συντηρητική, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι πολύ υψηλότερο το ποσό. 

Ακόμη και με το χειρότερο δυνατό σενάριο δηλαδή το άνοιγμα στις αίθουσες με εισπράξεις των $200 εκατομμυρίων, το Deadpool & Wolverine θα σπάσει το ρεκόρ ανοίγματος R-rated ταινίας στο εγχώριο box office, το οποίο κρατάει το Deadpool στα $132 εκατομμύρια. Παράλληλα θα σπάσει και προσωπικά ρεκόρ για τον Reynolds (Deadpool) αλλά και τον Jackman (X-Men: The Last Stand/ 103$ εκατ.), αλλά και ρεκόρ καλοκαιρινού box office καθώς θα ξεπεράσει για πλάκα το άνοιγμα των $100 εκατομμυρίων που αναμένεται από το Inside Out 2 των Disney/ Pixar. 

Στην καλύτερη περίπτωση όμως το Deadpool & Wolverine θα ανοίξει ως τη τρίτη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στο ντεμπούτο της για το αμερικάνικο box office, λίγο πίσω από το Spider-Man: No Way Home που βρίσκεται στη 2η all-time θέση με 260.1 εκατομμύρια δολάρια. 

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου του 2024.