Ο Bob Odenkirk είναι πανέτοιμος για το Nobody 2

Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα
15 Ιουνίου 2024 15:47
Ο Bob Odenkirk είναι πανέτοιμος για το Nobody 2

Από τον Αύγουστο του 2022 γνωρίζουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται το sequel του Nobody με την επιστροφή του Bob Odenkirk στο ρόλο του Hutch Mansell. Παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν έχουν δημοσιευθεί πολλές πληροφορίες για το sequel, έγινε γνωστό ότι η παραγωγή του είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει.

Όπως μεταφέρει το Collider, το Nobody 2 είναι έτοιμο να ξεκινήσει τα γυρίσματά του αυτόν τον Αύγουστο, τα οποία θα κρατήσουν μέχρι και τον Οκτώβριο. Η εταιρία παραγωγής έχει βάλει ως στόχο το sequel να επαναφέρει την απίθανη γρήγορη δράση της πρώτης ταινίας, που τόσο πολύ αγαπήθηκε από το κοινό.

Εκτός από τον Odenkirk, στην 2η ταινία θα επιστρέψει κανονικά και η Connie Nielsen. Το πρώτο Nobody το είχε γράψει ο Derek Kolstad του John Wick σε μία σκηνοθεσία που είχε αναλάβει ο Ilya Naishuller, ο οποίος ωστόσο δε θα επιστρέψει για το sequel. Αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έγιναν γνωστές για το Nobody 2, αλλά όσο πλησιάζουμε προς τα γυρίσματα στο τέλος του καλοκαιριού, θα έρχονται περισσότερες πληροφορίες.

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει το πρώτο Nobody, η σύνοψή του αναφέρει τα εξής:

Ο Χατς Μάνσελ είναι ένας υποτιμημένος και παραγκωνισμένος πατέρας και σύζυγος, ο οποίος δέχεται τα χτυπήματα της ζωής χωρίς να αντιδρά. Είναι ο «κανένας». Όταν δύο ληστές εισβάλλουν στο σπίτι του ένα βράδυ, ο Χατς δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του και την οικογένειά του, στην προσπάθειά του να μην προκαλέσει υπερβολική βία. Ο έφηβος γιος του, ο Μπλέικ, απογοητεύεται, και η σύζυγός του, η Μπέκα δείχνει να απομακρύνεται.

Ο απόηχος του συμβάντος έχει μεγάλο αντίκτυπο στην καταπιεσμένη οργή του Χατς, καθώς θα του ξεκλειδώσει ένστικτα, και θα τον στείλει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι το οποίο θα ανασύρει σκοτεινά μυστικά και φονικές δεξιότητες. Μέσα σε ένα μπαράζ από γροθιές, σφαίρες και λάστιχα που καίνε την άσφαλτο, ο Χατς καλείται να σώσει την οικογένειά του από έναν επικίνδυνο αντίπαλο και να διασφαλίσει ότι κανείς στο εξής δεν θα τον υποτιμήσει ως «κανέναν».

Στην πρώτη ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και οι Christopher Lloyd (ο Doc των Back to the Future), RZA, J.P. Manoux, Paul Essiembre, Gage Monroe, Paisley Cadorath, Araya Mengesha και Humberly Gonzalez.

Το Nobody 2 δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.