O Will Smith ανέβασε βίντεο από τα γυρίσματα του Bad Boys 4 που εντυπωσίασε τους πάντες

Πολύ εντυπωσιακές σκηνές δράσης επιφυλάσσει για τα νέα “Κακά Παιδιά“
05 Ιουνίου 2024 22:27
O Will Smith ανέβασε βίντεο από τα γυρίσματα του Bad Boys 4 που εντυπωσίασε τους πάντες

Η επιστροφή των "Κακών Παιδιών" δηλαδή του Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς στο "Bad Boys: Ride or Die" θα είναι πιο δυναμική από ποτέ στη μεγάλη οθόνη και πιθανότατα πιο εντυπωσιακή, μιας και οι συντελεστές και οι σκηνοθέτες της ταινίας, Adil & Billal (Adil El Arbi και Bilall Fallah), έχουν "μαγειρέψει" μερικές εντυπωσιακές σεκάνς δράσης. 

Μια από αυτές αποφάσισε να αποκαλύψει ο Will Smith δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τα γυρίσματα μιας σκηνής όπου ο Mike Lowrey ανταλλάσσει πυρά και η κάμερα βρίσκεται πότε σε πρώτο πρόσωπο και πότε σε selfie mode ακολουθώντας το όπλο και τη κίνηση του Smith. Αυτό το σκηνοθετικό τρικ της κάμερας έγινε με ειδικό εξοπλισμό και ένα gimbal που είναι συνδεδεμένο με το πιστόλι του Smith, ο οποίος στην προκειμένη εκτελεί χρέη κάμεραμάν αφού φαίνεται ο ίδιος να "σκηνοθετεί" τη δράση αυτού του δυναμικού POV πλάνου. 

Το βίντεο δημοσιεύθηκε αρχικά στο YouTube και την Instagram σελίδα του Will Smith με τον ίδιο να γράφει στη λεζάντα "Περιμένετε απλά να δείτε αυτή τη σκηνή στην ταινία". Πολλοί χρήστες από κάτω έσπευσαν να χειροκροτήσουν το μεράκι της παραγωγής αλλά και την προσπάθεια του Smith να παίζει και να γράφει ταυτόχρονα όλη αυτή τη δράση. 

Δείτε το viral βίντεο από τα γυρίσματα του Bad Boys: Ride or Die

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Σε ένα άλλο βίντεο που ανήρτησε πριν μερικές μέρες ο Will Smith πάλι στο Instagram του απεικονίζεται μια άλλη σκηνή δράσης, η οποία περιείχε μια ελεγχόμενη έκρηξη στο κέντρο του Μαϊάμι, μετατρέποντας τη σε εμπόλεμη ζώνη. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

Στο cast συμμετέχουν επίσης κι άλλοι αστέρες ηθοποιοί όπως οι: Alexander Ludwig (Vikings), Vanessa Hudgens, Eric Dane (Euphoria), Paola Núñez, Rhea Seehorn (Better Call Saul), Tasha Smith, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith, Tiffany Haddish, Joe Pantoliano και Ioan Gruffudd (Fantastic Four). 

Το σενάριο του Bad Boys Ride or Die αναφέρει: "Όταν ο αρχηγός Hoard (Joe Pantoliano) κατηγορείται για συνεργασία με καρτέλ ναρκωτικών για πολλά χρόνια, τα «Κακά Παιδιά» (Will Smith & Martin Lawrence) ορκίζονται να αποκαταστήσουν την αδικία σε βάρος του. Αλλά όσο πλησιάζουν την αλήθεια, ο Mike και ο Marcus παγιδεύονται οι ίδιοι και καταλήγουν φυγάδες και επικηρυγμένοι από τα καρτέλ. Με την αστυνομία να τους καταδιώκει, τα καρτέλ και τις συμμορίες του Μαϊάμι να τους έχουν στοχοποιήσει, τι τους απομένει να κάνουν;"

 

Η ταινία Κακά Παιδιά 4 ή "Bad Boys: Ride or Die" θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.