ΦΗΜΗ: Πάνω από 60 χαρακτήρες θα επιστρέψουν στην επόμενη ταινία των Avengers

Ενώ πριν λίγο μάθαμε ότι ο Shawn Levy βρίσκεται σε συζητήσεις με την Marvel
05 Ιουνίου 2024 13:23
ΦΗΜΗ: Πάνω από 60 χαρακτήρες θα επιστρέψουν στην επόμενη ταινία των Avengers

Σήμερα το πρωί σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι η Marvel και ο Shawn Levy βρίσκονται σε συζητήσεις για να αναλάβει ο δεύτερος τη σκηνοθεσία του Avengers 5. Παρόλο που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κι άλλες πληροφορίες για το project, το οποίο θα είναι το πιο φιλόδοξο μέχρι τώρα για τα Marvel Studios.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Marvel έχει βάλει στόχο να επιστρέψουν στο 5ο Avengers περίπου 60 χαρακτήρες που είδαμε στο MCU! Ναι, καλά διαβάσατε. Τα Marvel Studios θέλουν 60 ήρωες του MCU να εμφανιστούν και πάλι στη μεγάλη οθόνη γι’ αυτή την ταινία.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι σε παλιότερες ταινίες των Avengers έχουμε δει μεταξύ άλλων τους Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo) και Hawkeye (Jeremy Renner).

Το Avengers 5 θα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της Marvel μέχρι σήμερα και περιγράφεται ως ένα “ensemble feature”, όπου η εταιρία θα τα δώσει όλα για όλα.

Το δημοσίευμα που ήρθε στη δημοσιότητα το πρωί αναφέρει ότι ο Levy είναι η “top” επιλογή για την Marvel και σημειώνει ότι εκείνος έχει ήδη διαβάσει ένα προσχέδιο του σεναρίου, το οποίο έχει γράψει ο Michael Waldron (Loki).

Αν τελικά ο Levy δεν κλείσει τη συμφωνία, τότε η εταιρία θα ψαχτεί σε άλλα πρόσωπα. Για την ιστορία, εκτός από ταινίες της Marvel, ο Shawn Levy έχει ένα μεγάλο ιστορικό στο Χόλιγουντ, αφού βρισκόταν πίσω από αρκετά επιτυχημένες ταινίες, όπως το The Adam Project, το Real Steel, και τα Night at the Museum. Αυτόν τον καιρό έχει υπογράψει και με την Disney για να φέρει μία Star Wars ταινία στο μέλλον, ενώ παράλληλα δουλεύει και στο Stranger Things 5.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς μιλάμε για ρεπορτάζ και τίποτα περισσότερο. Με όλα αυτά που ακούγονται, ωστόσο, φαίνεται ότι η Marvel θέλει να επιστρέψει για τα καλά και να κερδίσει και πάλι τον κόσμο «που έχασε» τα τελευταία χρόνια, καθώς σχεδόν καμία νέα ταινία της μετά το Avengers: Endgame δε γνώρισε τέτοια μεγάλη επιτυχία.