Πιο κοντά από ποτέ η επιστροφή του Iron Man στο MCU; Νέα δήλωση του Robert Downey Jr. βάζει φωτιές

Δηλώνει ξανά πόσο πρόθυμος είναι να υποδυθεί ξανά τον Tony Stark στο MCU
04 Ιουνίου 2024 19:03
Πιο κοντά από ποτέ η επιστροφή του Iron Man στο MCU; Νέα δήλωση του Robert Downey Jr. βάζει φωτιές

Δεν πέρασαν αρκετοί μήνες από την τελευταία φορά που ο Robert Downey Jr. έκανε την ανατρεπτική δήλωση εκφράζοντας ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και να υποδυθεί ξανά τον Iron Man. "Ευχαρίστως (να επέστρεφα). Είναι επίσης βασικό στοιχείο του DNA μου. Ο ρόλος του Iron Man με διάλεξε", είπε τον Απρίλιο στην συνέντευξή του στο Esquire ο βραβευμένος με Όσκαρ 59χρονος ηθοποιός για την ταινία "Oppenheimer". 

Τώρα, επιστρέφει με νέες δηλώσεις ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σχετικά με το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την στολή του Iron Man με την οποία εξιλεώθηκε και εκτόξευσε το άστρο του στο Χόλιγουντ, ενώ αγαπήθηκε καθολικά από τους fans της Marvel ως ο ιδανικότερος για τον ρόλο του Τόνι Σταρκ.

Μιλώντας στο νεότερο επεισόδιο του Actors on Actors του Variety, η επίσης οσκαρική Jodie Foster που βρέθηκε απέναντί του, τον ρώτησε "αν θα ξαναφορούσε τη στολή του Tony Stark" με τον Downey Jr. να δίνει για ακόμη μια φορά μια θετική απάντηση στο ενδεχόμενο αυτό, παραδεχόμενος ότι "είναι τόσο μέσα στο DNA" του αυτός ο ρόλος, που αφήνει την πόρτα ανοιχτή. 

Είναι απλά τρελά μέσα στο DNA μου. Πιθανώς ο χαρακτήρας που μου μοιάζει περισσότερο, παρόλο που είναι πολύ πιο cool από μένα. Έχω γίνει απροσδόκητα ανοιχτόμυαλος στην ιδέα αυτή.

Τα λεφτά άλλωστε για μια τέτοια πρόταση θα ήταν επιπέδου "offer you can't refuse" και με την Marvel Studios σε μια περίοδο ανασυγκρότησης του MCU, θα μπορούσε άνετα να σπάσει τη μπάνκα για χάρη του "Iron Man". Έμμεσα ο Downey Jr. το είχε αναφέρει στη προηγούμενη συνέντευξή του: "Πάντα θα το λέω: Ποτέ, μα ποτέ μην στοιχηματίζεις εναντίον του Kevin Feige. Είναι χαμένο στοίχημα εξ'αρχής. Είναι σαν το καζίνο. Πάντα θα κερδίζει".

Για το πώς μπορεί να επιστρέψει ο Tony Stark στο MCU και τα πιθανά σενάρια θα βρείτε περισσότερα πατώντας εδώ. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Avengers 5 αναμένεται τη 1η Μαΐου του 2026 και το Avengers: Secret Wars θα βγει στις αίθουσες στις 7 Μαίου του 2027.

To απόσπασμα της συνέντευξης θα το βρείτε στο 32:20 λεπτό του παρακάτω βίντεο: