Αυτό είναι το πρώτο trailer του Venom: The Last Dance με τον Tom Hardy να μοιράζει πόνο!

Στους κινηματογράφους αυτόν τον Οκτώβριο
03 Ιουνίου 2024 16:46
Αυτό είναι το πρώτο trailer του Venom: The Last Dance με τον Tom Hardy να μοιράζει πόνο!

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε μόλις τώρα το επίσημο trailer του Venom: The Last Dance και έχει στο επίκεντρο τον Eddie και τον Venom του Tom Hardy. Ετοιμαστείτε για μία επική περιπέτεια λέει η εταιρία, αλλά και για τον τελευταίο χορό αυτών των δύο χαρακτήρων.

Στο Venom: The Last Dance, ο Tom Hardy επιστρέφει στο ρόλο του, δηλαδή σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο περίπλοκούς χαρακτήρες της Marvel, έτσι ώστε να κλείσει αυτή την τριλογία της Sony Pictures. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο Eddie και ο Venom είναι σε φυγή. Κυνηγημένοι και από τους δύο κόσμους τους και με τον κλοιό να στενεύει, το δίδυμο αναγκάζεται σε μια καταστροφική απόφαση που θα έχει μεγάλες συνέπειες.

Γενικότερα, το σενάριο της ταινίας κρατείται από την Sony Pictures και τη Marvel Studios ως επτασφράγιστο μυστικό, αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι θα εμφανιστεί ο Spider-Man του Tom Holland, μιας και η post-credits σκηνή του "No Way Home" σύνδεσε τις δύο οντότητες. Βέβαια, τις προάλλες ακούσαμε και άλλες πληροφορίες όσον αφορά το σύμπαν του Spider-Man, τις οποίες μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Στο Venom: The Last Dance πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach και Stephen Graham. Τη σκηνοθεσία του Venom: The Last Dance, αλλά και το σενάριο έχει αναλάβει η Kelly Marcel​​, σε μία ιστορία της ίδιας και του Tom Hardy.

Στην παραγωγή συναντάμε τους Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy και Hutch Parker.

Το Venom: The Last Dance θα παίξει στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.