Μάλλον δε θα σας αρέσουν οι νέες φήμες του Venom: The Last Dance

Όσα ακούγονται για την πλοκή
26 Μαΐου 2024 11:05
Μάλλον δε θα σας αρέσουν οι νέες φήμες του Venom: The Last Dance

Η Sony Pictures ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι το Venom: The Last Dance θα είναι το τελευταίο Venom, τουλάχιστον με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy. Παρόλο που η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει τίποτα απολύτως για την ταινία, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν κάποιες φήμες που κατά πάσα πιθανότητα δε θα αρέσουν στους θαυμαστές του σύμπαντος της Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.


Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε πλοκή από την ιστορία του Venom 3 και όπως μεταφέρει το FandomWire, η ταινία θα παρουσιάσει μάλλον έναν άλλον Peter Parker που θα είναι μόλις 10 χρόνων.

Και έτσι, αν ισχύουν τα παραπάνω leaks η ταινία θα καταστρέψει ουσιαστικά την τελευταία σκηνή του Venom 2 που σύνδεε ουσιαστικά το Venom με τον  Spider-Man του Tom Holland. Οι περισσότεροι fans άλλωστε περιμένουν εδώ και χρόνια τους δύο αυτούς χαρακτήρες να μοιραστούν την ίδια οθόνη.

Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να υπάρξουν στην ταινία περισσότεροι “Spider-Men” όπως ακριβώς έγινε και με το Spider-Man: No Way Home που είδαμε επίσης από την Sony Pictures. Φυσικά, επειδή μιλάμε για διαρροή και τίποτα περισσότερο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

 

Η Kelly Marcel έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του Venom 3 -παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Andy Serkis, όντας η σεναριογράφος των προηγούμενων δύο ταινιών. Μάλιστα, υπογράφει το σενάριο του "The Last Dance" σε συνεργασία με τον Tom Hardy.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τώρα για την ταινία, θα συμμετέχει ο Chiwetel Ejiofor σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο -αν και έχει υποδυθεί τον Baron Mordo στο Doctor Strange. Επίσης, η Juno Temple (Ted Lasso) αποτελεί ένα ακόμη νέο πρόσωπο που επίσης δε γνωρίζουμε τι ρόλο θα παίξει. Γενικότερα, το σενάριο της ταινίας κρατείται από την Sony Pictures και τη Marvel Studios ως επτασφράγιστο μυστικό, αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι θα εμφανιστεί ο Spider-Man του Tom Holland, μιας και η post-credits σκηνή του "No Way Home" σύνδεσε τις δύο οντότητες.

Το Venom: The Last Dance θα παίξει στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου.