Ποιον μπορεί να παίξει ο Giancarlo Esposito στο MCU;

Τι δήλωσε ο ηθοποιός του Breaking Bad και ποιες οι θεωρίες
28 Μαΐου 2024 19:56
Ποιον μπορεί να παίξει ο Giancarlo Esposito στο MCU;

Πρόσφατα έγινε επίσημο ότι ο Giancarlo Esposito, που λατρεύτηκε για τον ρόλο του στα Breaking Bad και Better Call Saul, οδεύει και επίσημα προς το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Ωστόσο, παρά αυτή την ανακοίνωση, ούτε ο ίδιος ο ηθοποιός, αλλά ούτε και τα Marvel Studios δεν έδωσαν περαιτέρω πληροφορίες για το ρόλο του.

Τώρα, ο πασίγνωστος ηθοποιός θέλει να βάλει τέλος στις θεωρίες των fans για το ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος του, παρόλο που για ακόμη μια φορά δεν ανακοίνωσε απολύτως τίποτα. Εκείνος βρέθηκε στο Phoenix Fan Fusion δηλώνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να μαντέψει το ρόλο που θα έχει στο σύμπαν της Marvel, ενώ επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστεί σε μελλοντική σειρά του MCU.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

Το MCU μου χτύπησε την πόρτα και είναι ένας ρόλος που δεν μπορείτε να προβλέψετε. Θα έρθει ένα teaser και μετά θα δείτε τη σειρά που θα παίζω.

Πολλοί πίστευαν εξ’ αρχής ότι ο ηθοποιός θα φέρει στην οθόνη μια διαφορετική εκδοχή του Professor X από τους X-Men, αλλά απ’ ότι φαίνεται δε θα έχει έναν τέτοιο ρόλο, μιας και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι “κάτι καλύτερο από αυτό που φαντάζεστε”.

Για την ιστορία, ο Giancarlo Esposito είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια ότι θα ήθελε να παίξει μια διαφορετικό βερσιόν του Professor X, ενώ είχε αρχίσει να συζητάει με την Marvel και τον Kevin Feige το 2022.

Τελικά ακόμη δε μάθαμε το ρόλο του, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στη χρονιά.