Το Real Steel με τον Hugh Jackman θα παίζει σύντομα στο Netflix

Από την 1η του Ιουνίου
23 Μαΐου 2024 22:17
Το Real Steel με τον Hugh Jackman θα παίζει σύντομα στο Netflix

Σε λίγες ημέρες από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε μία παλιά ταινία με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman στο Netflix. Περνόντας σε λεπτομέρειες, μέσα από την κατηγορία “Νέα και Δημοφιλή”, η streaming υπηρεσία αποκάλυψε ότι από την 1η Ιουνίου θα παίζει στην πλατφόρμα το Real Steel.

Η ταινία είχε κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους πριν από 13 χρόνια και παρόλο που δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές κατάφερε να βγάλει στο box office περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Shawn Levy των Deadpool και εκτός από τον Jackman είναι ένα μεγάλο cast ηθοποιών. Το σενάριο είχε γράψει ο John Gatins εμπνευσμένος από μία ιστορία των Dan Gilroy και Jeremy Leven, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η ταινία ήταν υποψήφια και για ένα βραβείο Όσκαρ.

Αναλυτικότερα, στο Real Steel παίζουν και οι Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Anthony Mackie, Kevin Durand, Hope Davis, James Rebhorn, Karl Yune, Olga Fonda, John Gatins, Sophie Levy, Tess Levy και άλλοι.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Ένας μποξέρ που διοργανώνει πλέον αγώνες επανασυνδέεται με τον γιο του για να μετατρέψει ένα ρομπότ παλιάς γενιάς σε πανίσχυρο διεκδικητή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Το Real Steel καταφθάνει στο Netflix από την 1η του Ιουνίου. Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας παρακάτω.