Πότε παίζει η animated ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στους κινηματογράφους;

Αυτή θα είναι η πλοκή της ταινίας
14 Μαΐου 2024 21:45
Πότε παίζει η animated ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στους κινηματογράφους;

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε το φωτογραφικό υλικό που έχει κυκλοφορήσει από την animated ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που έχει την ονομασία The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Προς το παρόν δεν έχει δημοσιευθεί κάποιο trailer, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα, καθώς η ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου.

Οι εικόνες που θα βρείτε παρακάτω παρουσιάζουν χαρακτήρες και περιβάλλοντα από την ταινία που τις έχουν επιμεληθεί οι Alan Lee, John Howe και Richard Taylor, οι οποίοι και οι τρεις είχαν εργαστεί στην τριλογία του Peter Jackson.

Η ιστορία αυτής της ταινίας θα μας ταξιδέψει 250 χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας του "Lord of the Rings", σε μια ιδιαίτερα αιματηρή και ταραχώδη περίοδο της Μέσης Γης, με πρωταγωνιστή τον "Helm Hammerhand", βασιλιά της Rohan.

Η πλοκή αναφέρει:

Μία ξαφνική επίθεση από τον Wulf, έναν έξυπνο και αδίστακτο άρχοντα που αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, αναγκάζει τον Helm και τους ανθρώπους του να πάνε στο Hornburg, ένα πανίσχυρο φρούριο που έγινε αργότερα γνωστό ως Helm's Deep.

Δείτε τις εικόνες:

Στο The War of the Rohirrim πρωταγωνιστεί ο Brian Cox ως Helm Hammerhand, με την Miranda Otto να επιστρέφει στο ρόλο της Eowyn. Η Gaia Wise θα παίξει την Hera, κόρη του βασιλιά της Rohan.

To υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τους: Lorraine Ashbourne (Netflix's Bridgerton), Yazdan Qafouri (I Came By), Benjamin Wainwright (World on Fire), Laurence Ubong Williams (Gateway), Shaun Dooley (The Witcher), Michael Wildman (Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw), Jude Akuwudike (Beasts of No Nation), Bilal Hasna (Sparks) και Janine Duvitski (ITV's Benidorm).

Ο βετεράνος anime δημιουργός Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus, Ghost in the Shell) ανέλαβε τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία της, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Will Matthews. Μάλιστα, σε συμβουλευτικό ρόλο στην εν λόγω ταινία συμμετέχει η Philippa Boyens, από τη βραβευμένη με Όσκαρ ομάδα σεναριογράφων των "Lord of the Rings" και "The Hobbit" τριλογιών.

Η ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου.