Ο Hugh Jackman είναι ο νέος Ρομπέν των Δασών!

Μετά το Deadpool & Wolverine, ο ηθοποιός έκλεισε ήδη τον επόμενο ρόλο του
03 Μαΐου 2024 19:02
Ο Hugh Jackman είναι ο νέος Ρομπέν των Δασών!

Μπορεί σε λίγες εβδομάδες από τώρα να φορέσει και πάλι τη στολή του Wolverine, ωστόσο φαίνεται ότι ο ηθοποιός, Hugh Jackman, έχει κλείσει ήδη την επόμενη ταινία που θα παίξει. Πιο συγκεκριμένα, μόλις έγινε γνωστό, ότι ο Jackman θα παίξει πλάι στην Jodie Comer στην ταινία The Death of Robin Hood.

Ο Hugh Jackman θα βάλει τη φορεσιά του Ρομπέν των Δασών για να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη νέα ταινία πλάι στην πρωταγωνίστρια του Killing Eve, με τον Michael Sarnoski (Pig), να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

Η ταινία ακολουθεί τον Ρομπέν των Δασών, ο οποίος παλεύει με το παρελθόν του μετά από μία ζωή γεμάτη με εγκλήματα και δολοφονίες. Η ταινία δε θα ακολουθήσει το κλασσικό μονοπάτι που είδαμε στο παρελθόν, αφού ο συγκεκριμένος Ρομπέν των Δασών είναι ένας μοναχικός ταλαιπωρημένος τύπος, καθώς και βαριά τραυματισμένος. Έτσι, στο μονοπάτι της ζωής τους βρίσκεται μία μυστηριώδη γυναίκα που του προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία για τη σωτηρία του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, το The Death of Robin Hood ακούγεται ότι θυμίζει περισσότερο την ιστορία που είδαμε το 1976 στην ταινία Robin and Marian που είχε πρωταγωνιστές τους Sean Connery και Audrey Hepburn.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2025 και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει πρεμιέρα εκείνη τη χρονιά ή μέσα στο 2026. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.