Ακόμη μία anime ταινία θα παίξει σύντομα στους κινηματογράφους της Ελλάδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται το νέο κεφάλαιο του Demon Slayer
15 Απριλίου 2024 11:46
Ακόμη μία anime ταινία θα παίξει σύντομα στους κινηματογράφους της Ελλάδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγες μέρες από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μία ακόμη anime ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους, από ένα franchise που έχει αγαπηθεί πολύ.

Ναι, το νέο κεφάλαιο του Demon Slayer θα καταφθάσει στις 18 Απριλίου στα Village Cinemas. Πρόκειται για την ταινία Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training που έκανε πρεμιέρα φέτος σε πολλές χώρες και πλέον αναμένεται να παιχτεί και στην Ελλάδα. Τη σκηνοθεσία εδώ έχει αναλάβει ο Haruo Sotozaki σε ένα σενάριο που είχε γράψει ο Koyoharu Gotouge.

Η πλοκή αναφέρει τα εξής: Προκειμένου να γίνει Hashira, οTanjiro ξεκινάει σκληρή προπόνηση υπό την καθοδήγηση του Stone Hashira, Himejima. Παράλληλα, ο Muzan συνεχίζει την αναζήτηση των Nezuko και Ubuyashiki.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training θα είναι στα ιαπωνικά, αλλά φυσικά και θα υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι. Το cast αποτελείται από τους Natsuki Hanae ως Tanjiro Kamado, Kengo Kawanishi ως Muichiro Tokito, Akari Kitô ως Nezuko Kamado, Yoshitsugu Matsuoka ως Inosuke Hashibira και Hiro Shimono ως Zenitsu Agatsuma.

Φυσικά και το Demon Slayer δε σταματάει εδώ, καθώς πρόσφατα μάθαμε πότε ακριβώς θα παίξει η 4η σεζόν του anime. Το Crunchyroll θα είναι υπεύθυνο για τη νέα σεζόν στην Αμερική και στην Ευρώπη και τα επεισόδια θα ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα, όπως γίνεται κάθε φορά. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι λιγοστές, αλλά ο νέος κύκλος θα καλύψει το Hashira Training arc που διαδραματίζεται στα volumes 15 και 16 από το δημοφιλές manga. Το νέο κεφάλαιο θα επικεντρωθεί γύρω από την αυστηρή προετοιμασία του Tanjiro υπό την καθοδήγηση του Himejima.

Μάλιστα, τα Village κυκλοφόρησαν και το επίσημο trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

Tags: