Αυτή είναι η ημερομηνία της 4ης σεζόν του Demon Slayer (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στο Crunchyroll
09 Απριλίου 2024 23:43
Αυτή είναι η ημερομηνία της 4ης σεζόν του Demon Slayer (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πασίγνωστη anime streaming υπηρεσία, Crunchyroll, αποκάλυψε και επίσημα πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα η 4η σεζόν του Demon Slayer. Όπως συμβαίνει συνήθως, το Crunchyroll έχει αναλάβει τη διανομή για τον υπόλοιπο κόσμο, εκτός της Ιαπωνίας, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο νέος κύκλος θα επικεντρώνεται στο Hashira Training arc.

Φαίνεται ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ μέχρι να παρακολουθήσετε τη νέα σεζόν του θρυλικού anime, αφού θα παίξει την ίδια ημέρα και στην Ιαπωνία και στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι όσοι είναι συνδρομητές στο Crunchyroll, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την 4η σεζόν στις 12 Μαΐου.

Το Crunchyroll θα είναι υπεύθυνο για τη νέα σεζόν στην Αμερική και στην Ευρώπη και τα επεισόδια θα ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα, όπως γίνεται κάθε φορά. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι λιγοστές, αλλά ο νέος κύκλος θα καλύψει το Hashira Training arc που διαδραματίζεται στα volumes 15 και 16 από το δημοφιλές manga. Το νέο κεφάλαιο θα επικεντρωθεί γύρω από την αυστηρή προετοιμασία του Tanjiro υπό την καθοδήγηση του Himejima.

Για όσους δεν γνωρίζουν η ιστορία του Demon Slayer φαντάζεται μια Ιαπωνία που ταλανίζεται από δαίμονες και διαβολικά πλάσματα που τρέφονται με ανθρώπους. Μια παραστρατιωτική οργάνωση ονόματι Demon Slayer Corps, αναλαμβάνει τη βρώμικη δουλειά να καθαρίσει την χώρα από τα τρομακτικά πλάσματα και να εξαλείψει την μεγάλη απειλή, που είναι ο βασιλιάς και δημιουργός των δαιμόνων, ο Muzan.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακάτω ακολουθεί και το ολοκαίνουργιο trailer.