Η νέα ταινία του Demon Slayer έρχεται στη χώρα μας – Δείτε το trailer στα ελληνικά!

Μια ολοκαίνουργια αποστολή για τους θρυλικούς ήρωες έρχεται στην Ελλάδα
09 Μαρτίου 2023 17:08
Η νέα ταινία του Demon Slayer έρχεται στη χώρα μας – Δείτε το trailer στα ελληνικά!

Ετοιμαστείτε γιατί πολύ σύντομα ένα πολύ γνωστό anime θα παίξει στους ελληνικούς κινηματογράφους. Ο λόγος γίνεται για την ολοκαίνουργια ταινία Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village, η οποία έπαιξε στην Ιαπωνία τον περασμένο Φεβρουάριο και γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, το επίσημο YouTube κανάλι των Village έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το ελληνικό trailer της ταινίας, για να σας δώσει μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα δείτε. Ναι, το To the Swordsmith Village θα έχει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους και ιαπωνικό dub, όπως έχουμε δει άλλωστε και από άλλα anime τον τελευταίο καιρό.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Όταν η οικογένειά του σκοτώνεται από έναν δαίμονα, ο Tanjiro Kamado θα ενταχθεί στους Δαίμονες Ανώτατης Βαθμίδας για να επαναφέρει την αδερφή του στην ανθρώπινη μορφή της.

Τη σκηνοθεσία του Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village έχει αναλάβει ο Haruo Sotozaki, ο οποίος βρισκόταν και στο θρυλικό Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, καθώς και σε πολλά άλλα projects. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Koyoharu Gotouge και Ufotable.

Σε αυτή την ταινία θα ακούσετε τις φωνές των Zach Aguilar, Kira Buckland, Griffin Burns, Ray Chase, Greg Chun, Amber Lee Connors, Lucien Dodge, Stephen Fu, Toshio Furukawa, Natsuki Hanae, Kana Hanazawa, Akira Ishida, Kengo Kawanishi, Akari Kitô, Katsuyuki Konishi, Aleks Le και Erica Lindbeck.

Αξίζει να αναφερθεί, το anime έχει διάρκεια τα 110 λεπτά και κυκλοφόρησε στις 2 Μαρτίου στους κινηματογράφους της Αμερικής, ενώ οι Ιάπωνες το είδαν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village θα παίξει στους κινηματογράφους στις 30 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: