Πρόσφατη ταινία με τον Brad Pitt κατέκτησε την κορυφή στο Netflix στην Ελλάδα

Δείτε τη δεκάδα
06 Απριλίου 2024 15:32
Πρόσφατη ταινία με τον Brad Pitt κατέκτησε την κορυφή στο Netflix στην Ελλάδα

Μία πρόσφατη ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt κυκλοφόρησε στο Netflix στην Ελλάδα και κατάφερε πολύ γρήγορα να πιάσει την κορυφή των charts. Πιο συγκεκριμένα, η streaming πλατφόρμα πρόσθεσε την προηγούμενη εβδομάδα νέες και παλιές σειρές/ταινίες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το top 10 να αλλάξει.

Έτσι, το Bullet Train που ήταν σε παραγωγή της Sony Pictures, με τον Brad Pitt κατάφερε να πιάσει την κορυφή, με τους Έλληνες να έχουν στην δεύτερη θέση το The Wages of Fear. Στη συνέχεια, δηλαδή στην 3η θέση βρίσκουμε το The Tearsmith, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα Emily the Criminal και Heart of the Hunter.

Συνεχίζοντας με τις ταινίες που βρίσκονται στο top 10 έχουμε και τα τρία Maze Runner. Ναι, η επιτυχημένη σειρά κυκλοφόρησε στο Netflix την 1η του Απριλίου με το Maze Runner Scorch Trials να έχει την 6η θέση και τα The Maze Runner και Maze Runner Death Cure την 7η και 8η θέση. Την δεκάδα στο ελληνικό top 10 κλείνουν τα Eight for Silver και No Pressure.

Ακολουθούν οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα:

  1. Bullet Train
  2. The Wages of Fear
  3. The Tearsmith
  4. Emily the Criminal
  5. Heart of the Hunter
  6. Maze Runner Scorch Trials
  7. The Maze Runner
  8. Maze Runner Death Cure
  9. Eight for Silver
  10. No Pressure

Λίγα λόγια για το Bullet Train:

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει: Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Στο Bullet Train παίζει ένα πολυπληθές και λαμπρό cast αστέρων με τους: Sandra Bullock, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Hiroyuki Sanada, Logan Lerman, Andrew Koji, Masi Oka και Bad Bunny.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.