Αυτή είναι η πιο αστεία ταινία στην ιστορία σύμφωνα με νέα έρευνα

Πάει κάπου το μυαλό σας;
30 Μαρτίου 2024 15:32
Αυτή είναι η πιο αστεία ταινία στην ιστορία σύμφωνα με νέα έρευνα

Μια νέα έρευνα έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας που αναφέρει ποια είναι η πιο αστεία κωμωδία/ταινία που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Την έρευνα πραγματοποίησε η OnBuy Movies και βασίστηκε στις κριτικές του κοινού στο IMDB, αλλά και στη διαρκή απήχηση που έχει όλα αυτά τα χρόνια η εν λόγω ταινία στο κοινό.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με πάντα με αυτή την έρευνα, η πιο αστεία κωμωδία στην ιστορία του σινεμά είναι το εκπληκτικό -για πολλούς- Superbad που κυκλοφόρησε το 2007.

Με πρωταγωνιστές τους Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, Bill Hader, Seth Rogen, Martha MacIsaac, Emma Stone, Aviva Baumann, Joe Lo Truglio και Kevin Corrigan το Superbad έβγαλε πάνω από 170 εκατομμύρια δολάρια στο box office, ενώ γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία πολύ αργότερα, όταν έγινε διαθέσιμο σε DVD.

Η περίληψη της ταινίας έλεγε: "Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει! Ακόμα και όταν τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, θα πάει! Αν πάλι νομίζεις ότι όλα πάνε καλά, σκέψου καλύτερα: κάτι σου έχει ξεφύγει... Τρεις φίλοι θα κάνουν σε μία μέρα όλα όσα δεν έκαναν σχεδόν σε όλη τους τη ζωή. Και ασφαλώς, σχεδόν όλα θα πάνε στραβά... Στόχος; Να καταφέρουν να πάνε σε ένα πάρτι... Φαίνεται απλό, αλλά τίποτα δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται!".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

Το Superbad θεωρείται από πολλούς ως η καλύτερη νεανική κωμωδία στην ιστορία και να σας υπενθυμίσουμε ότι το σενάριο είχαν γράψει οι Seth Rogen και Evan Goldberg σε σκηνοθεσία του Greg Mottola. Εσείς συμφωνείτε με την έρευνα; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: