“Το Deadpool 3 θα σώσει τη Marvel και το MCU“ λέει γνωστός σκηνοθέτης

Από τις πιο hyped δηλώσεις που είχαμε ποτέ για την ταινία των Ryan Reynolds και Hugh Jackman
31 Ιανουαρίου 2024 23:57
“Το Deadpool 3 θα σώσει τη Marvel και το MCU“ λέει γνωστός σκηνοθέτης

Όλα δείχνουν πως οι Ryan Reynolds και Hugh Jackman θα σώσουν το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios με το άκρως αναμενόμενο Deadpool 3, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn, γνωστός για τις ταινίας X-Men First Class, Kingsman και πρόσφατα το Argylle

Μιλώντας στο "Post Credit" Podcast του BroBible, ο Vaughn μίλησε έχοντας μάλιστα γνώστη μερικών σκηνών του Deadpool 3 και σχεδόν... αποκάλυψε τον τίτλο άθελά του κιόλας, καθώς αναφέρθηκε σε αυτό ως "Deadpool vs Wolverine", ένας τίτλος που φημολογείται εδώ και καιρό. "Από τις λίγες σκηνές που γνωρίζω για το Deadpool vs Wolverine η Wolverine vs Deadpool, είμαι σίγουρος ότι ήδη μαλώνουν οι Ryan και Hugh για αυτό αυτή τη στιγμή- είναι απίστευτες" είπε αρχικά ο Vaughn και συνέχισε κάνοντας την πιο βαρύγδουπη δήλωση: 

Αυτή θα είναι το ταρακούνημα...To συμπαν της Marvel θα φάει ένα ταρακούνημα και θα το επαναφέρει στη ζωή. Νομίζω ότι οι Ράιαν Ρέινολντς και ο Χιου Τζακμαν θα σώσουν ολόκληρο το σύμπαν της Marvel. 

Τη περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας και οι πρωταγωνιστές μοιράστηκαν μερικές παρασκηνιακές φωτογραφίες. 

Πλέον απομένει να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του ατιτλοφόρητου Deadpool 3 (επειδή αυτός μάλλον δε θα είναι ο τελικός του τίτλος), το οποίο φημολογείται ότι θα δούμε πρώτη φορά στις 11 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του τελικού του Super Bowl 2024. 

Να αναφέρουμε ότι ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios αλλά ταυτόχρονα και η μοναδική ταινία της για όλο το 2024.

Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα.

Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. Φημολογείται, ακόμη, έντονα ότι η Taylor Swift θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024