Αυτές τις ταινίες βλέπουν οι Έλληνες στο Netflix αυτή την περίοδο

Δείτε τη δεκάδα
22 Ιανουαρίου 2024 19:21
Αυτές τις ταινίες βλέπουν οι Έλληνες στο Netflix αυτή την περίοδο

Το Netflix πρόσθεσε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάξει η δεκάδα των charts. Ποιες ταινίες παρακολουθούν περισσότερο οι Έλληνες στην πασίγνωστη streaming υπηρεσία;

Το Top 10 έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή τη στιγμή, την 1η θέση των charts έχει το Lift με τον Kevin Hart. Στη 2η θέση συναντάμε το 60 Minutes, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα Murder on the Orient Express, The Kitchen και Jersey Girl.

Συνεχίζοντας με το top 10, την 6η θέση έχει το Society of the Snow και την 7 το The Proposal. Το Wild είναι όγδοο στην κατάταξη, ενώ συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στη δεκάδα και το The Bad Guys, το οποίο έχει την 9η θέση. Στο τέλος συναντάμε και το Monster High: The Movie.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα:

  1. Lift
  2. 60 Minutes
  3. Murder on the Orient Express
  4. The Kitchen
  5. Jersey Girl
  6. Society of the Snow
  7. The Proposal
  8. Wild
  9. The Bad Guys
  10. Monster High: The Movie

Λίγα λόγια για το Lift:

Ο Hart αναλαμβάνει το ρόλο του Cyrus Whitaker, ενός ληστή, όπου μαζί με την ομάδα του θέλουν να κλέψουν χρυσό αξίας 500 εκατ. δολαρίων από ένα επιβατικό αεροπλάνο στα 40.000 πόδια.

Εκτός από τον Hart στον κεντρικό ρόλο, στην ταινία παίζουν και οι Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Paul Anderson, Jean Reno, Sam Worthington, Burn Gorman, Billy Magnussen, Úrsula Corberó, Jacob Batalon, Russ Bain και άλλοι.

Η πλοκή αναφέρει: Ένας επαγγελματίας κλέφτης με την έμπειρη συμμορία του επιχειρούν την απόλυτη ληστεία: να κλέψουν 500 εκατομμύρια δολάρια από ένα χρηματοκιβώτιο 13 χλμ. πάνω από τη Γη.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο F. Gary Gray των The Italian Job, Set it Off, Friday και The Negotiator, ενώ το σενάριο έγραψε ο Daniel Kunka του 12 Rounds.

Το Lift παίζει στο Netflix από τις 12 Ιανουαρίου.