Ο Jacob Elordi του Euphoria θα είναι ο Frankenstein στην ταινία του Guillermo Del Toro

Θα τη δείτε μελλοντικά στο Netflix
22 Ιανουαρίου 2024 18:01
Ο Jacob Elordi του Euphoria θα είναι ο Frankenstein στην ταινία του Guillermo Del Toro

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο θρυλικός σκηνοθέτης, Guillermo Del Toro, ετοιμάζει τη δική του ταινία του Frankenstein, στην οποία ο Andrew Garfield θα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές. Ωστόσο, ο ηθοποιός αποχώρησε πρόσφατα από το project και πλέον μάθαμε ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Αναλυτικότερα, ο Jacob Elordi του Euphoria ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα υποδυθεί τον Frankenstein στην επερχόμενη ταινία του Del Toro. Οι δηλώσεις του ήρθαν μέσα από την εκπομπή The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, όπου ο πρωταγωνιστής του Euphoria επιβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με τον θρυλικό δημιουργό στο επόμενό του project.

Ναι, θα παίξω τον Frankenstein … για τον Guillermo Del Toro, που είναι ο Θεός των τεράτων (God of Monsters). Είναι ο πιο ευγενικός άνθρωπος και είναι τόσο ειλικρινής. Είναι αξιοθαύμαστος (μιλάει για τον Del Toro).

Σε αυτή την ταινία θα δείτε και τον Oscar Isaac, καθώς και την Mia Goth των Pearl και X, αλλά και τους Felix Kammerer (All Quiet on the Western Front), Lars Mikkelsen (Ahsoka), David Bradley (Harry Potter, Game of Thrones) και Christian Convery (Sweet Tooth). Η συγκεκριμένη ταινία ήταν ένα πάθος για τον σκηνοθέτη, αφού προσπαθεί να την φέρει στους κινηματογράφους εδώ και πολλά χρόνια.

Μάλιστα, ο Del Toro δε θα καθίσει μόνο στην καρέκλα του σκηνοθέτη, αφού γράφει ο ίδιος και το σενάριο, ενώ όσον αφορά το στιλ, θα είναι μία κλασσική gothic ιστορία και αρκετά ιδιαίτερη. Το Frankenstein του Del Toro αναμένεται να παίξει κάποια στιγμή στο Netflix.