Γυμνάστρια έκραζε ταινία του Nolan σε livestream χωρίς να ξέρει ότι ο Nolan το παρακολουθούσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, που λέει και η παροιμία
06 Ιανουαρίου 2024 14:55
Γυμνάστρια έκραζε ταινία του Nolan σε livestream χωρίς να ξέρει ότι ο Nolan το παρακολουθούσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο Christopher Nolan να ετοιμάζεται για τα Oscars του 2024 χάρις την πρόσφατή του ταινία, "Oppenheimer", όμως η προηγούμενή του δεν ήταν και η πιο επιτυχημένη από αρκετές πλευρές αλλά κυρίως από το πως την αποδέχθηκε το κοινό.

Φυσικά αναφερόμαστε στο Tenet, το οποίο για μια μεγάλη μερίδα του κοινού ήταν δυσνόητο σε βαθμό που για να καταλάβει κανείς περί τίνος πρόκειται να πρέπει να έχει γνώσεις... φυσικής. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς το συμβάν αυτό έγινε κανονικά το 2020 αλλά τώρα το ξετρύπωσαν οι fans του Nolan ύστερα από μια πρόσφατη δήλωσή του. 

Όλη η ιστορία ξεκίνησε όταν σε ένα online μάθημα γυμναστικής της Peloton, όταν η εκπαιδεύτρια του προγράμματος ήθελε να βγάλει από μέσα της τα όσα βίωσε με το Tenet, καθώς άρχισε να παίζει το "The Plan" του Travis Scott, ένα κομμάτι το οποίο είχε γραφτεί για το φιλμ του Νόλαν. 

"Είδε κανείς αυτή την ταινία εκτός από μένα; Επειδή χρειάζομαι ένα εγχειρίδιο, κάποιος πρέπει να μου την εξηγήσει. Δεν κάνω πλάκα." είπε η Jenn Sherman, η οποία άρχιζε το...κράξιμο για το Tenet.

"Τι στον π....ο γινόταν σε αυτή την ταινία; Την καταλάβατε εσείς; Σοβαρά πρέπει να είσαι νευρολόγος για να το καταλάβεις. Είναι δύομιση ώρες από τη ζωή μου που τις θέλω πίσω. Τις θέλω πίσω"

Δείτε το στιγμιότυπο με την γυμνάστρια: 

Δεν ήξερε όμως ότι εκείνη την ώρα και τη στιγμή που είχε αρχίσει να παραληρεί για το Tenet, λέγοντας την ειλικρινή της άποψη, ότι εκεί βρισκόταν...ο ίδιος ο Νόλαν, ο οποίος παρακολουθούσε το online μάθημά της. Μόνο που το παζλ αυτού του ευτράπελου ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες όταν ο Nolan στο πλαίσιο της βράβευσής του στο New York Critics Circle Award για το "Oppenheimer" αναφέρθηκε στο συμβάν αυτό. 

"Έκανα ποδήλατο στο Peloton μου, έκανα ένα υψηλά διαλειμματικό πρόγραμμα και κάτι τέτοια, εγώ πέθαινα εκείνη την ώρα. Και η εκπαιδεύτρια άρχισε να μιλάει για μια από τις ταινίες μου." είπε ο Nolan ο οποίος φυσικά αστειεύτηκε με όλο το σκηνικό και την σκληρή κριτική της Sherman. 

"Όταν ο κριτικός Rex Reed κατακεραυνώνει την ταινία σου, δεν σου ζητάει να γυμναστείς έντονα μαζί του" είπε αστειευόμενος ο Νόλαν. Βέβαια, η ατάκα του αυτή πήρε διαστάσεις και έγινε πρωτοσέλιδο. Σε σημείο που οι fans του σκηνοθέτη των Dark Knight και Interstellar να βρουν ποια ήταν η γυμνάστρια αλλά και να ανασύρουν το βίντεο από εκείνη την ημέρα του μαθήματός της. 

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει τρομερά viral το απόσπασμα του κραξίματος του Tenet με πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές μέσα σε ένα 24ωρο, από μόλις κάποιες πηγές στο Χ (πρώην Twitter), χωρίς να συμπεριλαμβάνονται πόσες φορές αναπαράχθηκε με κοινοποιήσεις και σε άλλες πλατφόρμες όπως το TikTok και το Instagram. 

Η 54χρονη γυμνάστρια ανακάλυψε ότι έγινε viral και μέσα από το Instagram της απάντησε στα δημοσιεύματα και κάλεσε τον Nolan σε ένα από τα μαθήματά της για να την...κριτικάρει αντιστοίχως. 

"Ήταν μια μεγάλη μέρα για μένα όταν ανακάλυψα ότι ο ένας και μοναδικός Κρίστοφερ Νόλαν, ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες του 21ου αιώνα ξέρει ποια είμαι. Ενθουσιάστηκα...αλλά μέχρι τη στιγμή που διάβασα το άρθρο." είπε η Σέρμαν που ζήτησε συγγνώμη για την σκληρή της κριτική.

"Κοιτάξτε, ήταν 2020. Ήταν μια σκοτεινή εποχή. Ήμουν στην πλατφόρμα μου και έκανα το μάθημα στην μικρή μου την τάξη και άρχισα να ξεστομίζω πράγματα, όπως κάνω συχνά. Και έκανα ένα τυχαίο σχόλιο για μια ταινία που είχα δει το προηγούμενο βράδυ. Ποιες νομίζετε ότι είναι οι πιθανότητες ο σκηνοθέτης της εν λόγω ταινίας να ήταν σε εκείνο το μάθημα πριν από τέσσερα χρόνια; Αυτό μόνο σε μένα θα συνέβαινε." 

"Μπορεί να μην κατάλαβα λεπτό από το Tenet αλλά είδα το Oppenheimer δύο φορές οπότε αυτές είναι έξι ώρες από την ζωή μου που δε θα έδινα ποτέ πίσω. Οπότε κ. Νόλαν σας προσκαλώ να κάνουμε ποδήλατο μαζί στο στούντιο αυτή τη φορά. Θα μπορέσετε να κριτικάρετε το μάθημά μου και να περάσουμε καλά. Θα σας βάλω και στην πρώτη σειρά και υπόσχομαι ότι θα είναι χωρίς προσβολές. Ενημερώστε με!" είπε η Σέρμαν. 

Δείτε το βίντεο όπου απάντησε η γυμνάστρια στα δημοσιεύματα για το συμβάν: