Jordan Peele: Ο σκηνοθέτης του Get Out είναι ενθουσιασμένος για την επόμενη ταινία του

Θα είναι η καλύτερή του αν καταφέρει να κάνει όσα σκέφτεται
02 Ιανουαρίου 2024 19:12
Jordan Peele: Ο σκηνοθέτης του Get Out είναι ενθουσιασμένος για την επόμενη ταινία του

Πρόσφατα μάθαμε ότι η νέα ταινία του Jordan Peele πρόκειται να καθυστερήσει. Η ταινία ήταν αρχικά να παίξει τα Χριστούγεννα του 2024, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο διάσημος δημιουργός θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο στην παραγωγή του εν λόγω project. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους θαυμαστές του.

Κατά τη διάρκεια του podcast Conan O’Brien Needs A Friend, o Jordan Peele αναφέρθηκε στην επόμενη ταινία του που ετοιμάζει και πάλι μαζί με την Universal Pictures. Καθώς μιλούσε για τα σχέδιά του, ο σκηνοθέτης είπε στον παρουσιαστή, Conan O’Brien, ότι έχει κάποιες ιδέες για την επόμενη ταινία του που αν καταφέρει να τις κάνει σωστά, θα είναι σίγουρα η αγαπημένη ταινία που θα έχει κάνει ποτέ.

Και αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που μοιράστηκε τώρα ο σκηνοθέτης, ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει ούτε καν την ονομασία της ταινίας. Επίσης, μέχρι και αυτή τη στιγμή, δε γνωρίζουμε ποιος έγραψε το σενάριο ή ποιοι ηθοποιοί θα παίζουν σε αυτό το project. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει horror στοιχεία, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια.

Καθυστερεί η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη των Get Out και NOPE

Πρόκειται για το 4ο project του διάσημου σκηνοθέτη σε συνεργασία με την Universal, αλλά αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε τίποτα άλλο, όπως παραδείγματος χάρη το cast ή πως θα ονομάζεται. Έτσι, ο Peele, μετά το επιτυχημένο Get Out, το Us και το NOPE ετοιμάζεται για το επόμενό του project, που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει horror στοιχεία.

Tags: