Δείτε εντελώς δωρεάν το αριστουργηματικό “The Father“ με τον Anthony Hopkins

Χάρις την πλατφόρμα του ERTFLIX
22 Δεκεμβρίου 2023 17:00
Δείτε εντελώς δωρεάν το αριστουργηματικό “The Father“ με τον Anthony Hopkins

Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε προσφέρει σε όλους η πλατφόρμα του ERTFLIX, καθώς προστέθηκε στον κατάλογο μια από τις καλύτερες δραματικές ταινίες των τελευταίων ετών. 

Ο λόγος φυσικά για την ταινία "The Father" (Ο Πατέρας) με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς σε μια ανεπανάληπτη ερμηνεία που του χάρισε και το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου εκείνης της χρονιάς. Η ταινία του Φλοριάν Ζελλέρ αποτυπώνει με τον πιο σκληρό και ωμό τρόπο την πραγματικότητα ενός ατόμου που πάσχει από άνοια, με έναν άκρως καθηλωτικό τρόπο. 

Μπορείτε λοιπόν να απολαύσετε εντελώς δωρεάν με ένα απλό κλικ την ταινία The Father μέσα από το ERTFLIX είτε από το κινητό, το PC ή την Smart TV σας. Η ταινία "Ο Πατέρας" θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2024 στον κατάλογο του Ertflix. 

Στο φιλμ του γάλλου σκηνοθέτη Florian Zeller, ο Hopkins παίζει τον ρόλο του πατέρα της Anne, την οποία υποδύεται η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman (The Favourite, The Crown). Η υπόθεση της επηρεάζεται από την ασθενή μνήμη του Anthony και πώς ο ίδιος του ταλανίζεται λόγω της άνοιας και της δυσκολίας που αντιμετωπίζει με την επικείμενη μετακόμιση της κόρης του στο Παρίσι. Τι είναι αληθινό και τι όχι γύρω του τελικά; Αυτό είναι και το στοιχείο που λάμπει στην ταινία, η οποία μάλιστα έχει λάβει μέχρι στιγμής εξαιρετικές κριτικές.

Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Olivia Williams, Rufus Sewell, Mark Gatiss και Imogen Poots

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: Ο Άντονι είναι σχεδόν 80 χρονών και αρνείται να δεχθεί τις νοσοκόμες που προσλαμβάνει η κόρη του για να τον φροντίζουν. Από την άλλη η κόρη του ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Παρίσι για να παντρευτεί. Αν η κόρη του δεν είναι παντρεμένη τότε ποιος είναι ο άντρας που μπαινοβγαίνει από το σπίτι του και ισχυρίζεται ότι είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με την κόρη του; Μήπως τελικά αυτός ο άντρας και η κόρη του προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό;

Δείτε το "The Father" εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ