Ο Ryan Gosling δε θα είναι πια ο WolfMan της Universal Pictures

Αλλάζει ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ταινίας
14 Δεκεμβρίου 2023 23:09
Ο Ryan Gosling δε θα είναι πια ο WolfMan της Universal Pictures

Από το 2020 γνωρίζουμε ότι ο Ryan Gosling πρόκειται να έπαιζε στην επόμενη μεγάλη ταινία της Universal Pictures, η οποία θα ήταν μέσα στο σύμπαν της (MonsterVerse). Ο λόγος γίνεται για το Wolf Man που θα έρθει στο μέλλον σε συνεργασία με την Blumhouse Productions. Ωστόσο, φαίνεται ότι το πιο σημαντικό πρόσωπο από αυτό το project, αποχωρεί.

Όπως έγινε γνωστό από το THR, ο Ryan Gosling δε θα είναι πλέον ο Wolf Man της Universal Pictures και τη θέση του πήρε ο Christopher Abbott, ο οποίος θα εμφανιστεί και στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου. Μάλιστα, τα γρανάζια της ταινίας έχουν πάρει μπροστά πλέον και οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν ότι το Wolf Man θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου του 2024.

Μία πολύ παράξενη κίνηση, λοιπόν, καθώς εδώ και τρία χρόνια γνωρίζουμε ότι ο πρωταγωνιστής της Barbie θα έπαιζε το ρόλο στο επερχόμενο θρίλερ. Επίσης, μάθαμε ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Leigh Whannell του Invisible Man, ο οποίος βρισκόταν αρχικά στο project, αλλά αποχώρησε το 2021 και πλέον γύρισε ξανά. Επίσης, έγινε γνωστό ότι ο Gosling δε θα εγκαταλείψει ολοκληρωτικά το project, αφού θα βρίσκεται ως εξωτερικός παραγωγός.

Η Universal βάζει σε προτεραιότητα την παραγωγή του Wolfman με τον Ryan Gosling

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το Wolf Man, με τις Universal και Blumhouse να κρατάνε την πλοκή κάτω από άκρα μυστικότητα. Το σενάριο πάντως έχουν γράψει οι Whannell και Corbett Tuck, καθώς και οι Lauren Schuker Blum και Rebecca Angelo, το γνωστό δίδυμο του Dumb Money.

Στην παραγωγή του Wolf Man θα βρίσκεται και ο Jason Blum, μαζί με τους Ken Kao, Bea Sequeira, Mel Turner, Whannell και Motel Movies.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.com.