Υπάρχουν πιθανότητες για The Hangover 4; Ο Bradley Cooper απάντησε

Και τα νέα είναι και καλά και κακά συγχρόνως…
26 Νοεμβρίου 2023 21:39
Υπάρχουν πιθανότητες για The Hangover 4; Ο Bradley Cooper απάντησε

Ο Bradley Cooper φαίνεται πως όχι απλώς δεν απορρίπτει την ιδέα επιστροφής για ένα τέταρτο Hangover, αλλά μάλιστα είναι και αρκετά ενθουσιώδης με το ενδεχόμενο, αφού δήλωσε πως θα ενσάρκωνε ξανά το ρόλο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast "The New Yorker Radio Hour", ο Cooper μίλησε στον David Remnick για τις σκηνοθετικές του προσπάθειες, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών "A Star Is Born" και "Maestro", καθώς και για τη στροφή του σε πιο δραματικούς ρόλους. Παρόλα αυτά, ο Remnick ρώτησε τον πασίγνωστο ηθοποιό και για κάτι που σίγουρα έχουν σκεφτεί πολλοί, πηγαίνοντας τι συζήτηση στο Hangover.

Συγκεκριμένα, τον ρώτησε:

Τελείωσες με τις κωμωδίες; Με άλλα λόγια, αν σου γινόταν πρόταση για έναν άλλο κάπως διασκεδαστικό, κωμικό ρόλο και ήταν τρεις μήνες από τη ζωή σου, δεν ήταν το "Hangover 5" αλλά κάτι παρόμοιο...

Ο Cooper απάντησε γελώντας:

Ναι, θα έκανα το Hangover 5. Θα ήταν το Hangover 4 πρώτα, αλλά ναι.

Στη συνέχεια, λοιπόν, ο Remnick τον ρώτησε αν θα το έκανε απλά για τα χρήματα ή επειδή πραγματικά θα το ήθελε.

Πιθανότατα θα έκανα το Hangover 4 χωρίς δεύτερη σκέψη. Απλά επειδή αγαπώ τον Todd, αγαπώ τον Zach, αγαπώ τον Ed τόσο πολύ, μάλλον θα το έκανα.

Βέβαια, οι πιθανότητες μάλλον δεν είναι και πάρα πολλές, παρόλο που ο Cooper σίγουρα βλέπει ένθερμα την ιδέα. Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο ηθοποιός, ο σκηνοθέτης, Todd Phillips, «μάλλον δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ».

Για την ιστορία, η σειρά The Hangover ξεκίνησε το 2009, με τις περιπέτειες των Zach Galifianakis, Ed Helms και Bradley Cooper να γνωρίζουν τέτοια επιτυχία που ακολουθήσαν δύο sequels, το The Hangover Part II το 2011 και το Τhe Hangover Part IIΙ το 2013.