Oscars 2024: Ο Jimmy Kimmel θα είναι ο παρουσιαστής των βραβείων

Για τέταρτη φορά
16 Νοεμβρίου 2023 00:08
Oscars 2024: Ο Jimmy Kimmel θα είναι ο παρουσιαστής των βραβείων

Η χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και το Χόλιγουντ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα Oscars, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε περίπου τέσσερις μήνες από σήμερα. Τι κι αν απέχουμε αρκετές εβδομάδες όμως; Η Ακαδημία προετοιμάζεται από τώρα και μόλις μάθαμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής, Jimmy Kimmel, θα είναι ο παρουσιαστής για ακόμη μια φορά.

Το ρεπορτάζ έχει το The Hollywood Reporter, το οποίο αναφέρει ότι ο Kimmel μόλις υπέγραψε για να παρουσιάσει τα 96α βραβεία Όσκαρ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 10 Μαρτίου του 2024. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Kimmel παρουσίασε πέρυσι τα βραβεία, ενώ ήταν επίσης οικοδεσπότης το 2017 και το 2018. Παράλληλα, έχει παρουσιάσει και τρεις φορές τα Primetime Emmy Awards.

Τα 9βραβεία θα μεταδοθούν ζωντανά από το ABC στην Αμερική, το οποίο κανάλι φιλοξενεί και την επιτυχημένη εκπομπή του παρουσιαστή με τίτλο Jimmy Kimmel Live που έχει ήδη ανανεωθεί για 24η σεζόν και είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές στην ιστορία των ΗΠΑ.

Παρόλο που υπήρχαν διάφορες φήμες που έλεγαν ότι τα Oscars του 2024 δε θα προβληθούν στις αρχές της χρονιάς λόγω των απεργιών του Χόλιγουντ, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και θα καταφθάσουν κανονικά στο ραντεβού τους.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά τα Oscars, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.