Στο Netflix θα παίζει σύντομα η ταινία The Super Mario Bros. Movie

Τι γίνεται όμως με την προβολή της στην Ελλάδα;
10 Νοεμβρίου 2023 16:18
Στο Netflix θα παίζει σύντομα η ταινία The Super Mario Bros. Movie

Μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του 2023 και μία εκ των πι επιτυχημένων γενικότερα στην ιστορία των κινουμένων σχεδίων, έρχεται στον κατάλογο του Netflix. 

Ο λόγος για το The Super Mario Bros. Movie το οποίο το Netflix ανακοίνωσε ότι θα διατεθεί στον κατάλογό του στις 3 Δεκεμβρίου. Όμως το μεγάλο "αλλά" της υπόθεσής του είναι ότι αυτή η ημερομηνία αφορά τον κατάλογο στις ΗΠΑ και μερικές ακόμη χώρες, επομένως εάν και εφόσον είναι προγραμματισμένο να έρθει και στον ελληνικό κατάλογο του Netflix, τότε θα σας ενημερώσουμε για αυτό

Ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto, είχε διαμηνύσει  ότι έρχονται περισσότερες ταινίες στο σύμπαν χαρακτήρων της Nintendo. Και αυτό έγινε πράξη πριν από μερικές μέρες με την ανακοίνωση της live-action ταινίας του The Legend of Zelda. 

Στο "Super Mario Bros. Η Ταινία" ο Chris Pratt δανείζει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του παίζει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Τον Luigi τον υποδύεται ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black δανείζει τη φωνή του στον Bowser. 

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ και ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, βρίσκεται και αυτός στην ταινία.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Έχοντας διαγράψει μια εισπρακτική πορεία ύψους άνω των $1.36 δισεκατομμυρίων, πλέον το "The Super Mario Bros. Movie" αποτελεί την 3η πιο επιτυχημένη εμπορικά animated ταινία όλων των εποχών πίσω από τα "The Lion King" (2019, $1.6 δις) και Frozen 2 ($1.4 δις). Η πορεία της ταινίας Super Mario Bros. ήταν τέτοια που ξεπέρασε την ταινία "Minions" (2015) και τις εισπράξεις των $1.15 δισεκατομμυρίων για να γίνει η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία του στούντιο