Jeremy Allen White: Ο σταρ του “The Bear“ θα έπαιζε στη Marvel αλλά αυτή τον...ξαπόστειλε

Μια συνάντηση που δεν πήγε καθόλου καλά περιέγραψε ο σταρ του The Bear
08 Νοεμβρίου 2023 16:08
Jeremy Allen White: Ο σταρ του “The Bear“ θα έπαιζε στη Marvel αλλά αυτή τον...ξαπόστειλε

Παραλίγο να βρεθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios, ο ηθοποιός Jeremy Allen White, γνωστός για το ρόλο του αγχωτικού και τελειομανούς σεφ, Carmen "Carmy" Berzatto στην σειρά The Bear

Στη νέα του συνέντευξη που παραχώρησε ο 32χρονος ηθοποιός στο περιοδικό GQ αναφέρθηκε στον προβληματισμό που έχει με την πορεία που στήνει το Χόλιγουντ για τα ανερχόμενα αστέρια, καθώς πλέον θεωρείται ότι κάποιος ηθοποιός έχει φτάσει στο ζενίθ της διασημότητας της ποπ κουλτούρας πρέπει να κάνει μια ταινία Marvel ή DC και να μπει σε ένα από τα κινηματογραφικά superhero σύμπαντα. 

Έδωσε μάλιστα και το παράδειγμα νέος συναδέλφου του, Riz Ahmed, ο οποίος βραβεύτηκε με Emmy (The Night of) και ήταν υποψήφιος για Όσκαρ με το "Sound of Metal" και είχε παίξει στην ταινία "Venom". Είπε στο μέσο ότι όταν γνώρισε τον Ahmed αυτός τον ρώτησε "Πότε θα κάνεις τη δική σου Marvel ταινία;". O "Carmy" όμως δεν συγκινείται καθόλου από την λάμψη των superhero ταινιών, καθώς διηγήθηκε την δική του ιστορία, όταν συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της Marvel. 

Άρχισε να περιγράφει την συνάντηση αυτή που -spoiler- δεν πήγε καθόλου καλά για τον αντισυμβατικό σταρ της σειράς The Bear. "Είχα μια συνάντηση για μια τύπου Marvel ταινία και είχα πάει εκεί με ένα υφάκι. Νομίζω ότι έπαιξα τα χαρτιά μου εντελώς λάθος." είπε στο GQ και συνέχισε να διηγείται την συνάντηση λέγοντας ότι εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για το project μπροστά στα υψηλόβαθμα στελέχη της Marvel. 

"'Πείτε γιατί να παίξω στην ταινία σας;' Και αυτοί είπανε κάτι του στιλ "άντε και γαμ****υ". Και τους είπα "μετά χαράς". 

"Έχω μπερδευτεί με το πώς το αποκορύφωμα της καριέρας ενός ηθοποιού έχει φτάσει σε αυτό το σημείο", δήλωσε ο White για το είδος των superhero ταινιών. "Παίρνουν πολύ καλούς σκηνοθέτες για να κάνουν αυτές τις ταινίες και προφανώς παίρνουν πολύ καλούς ηθοποιούς για να κάνουν αυτές τις ταινίες... Το έπαιξα όπως ήθελα να το παίξω". είπε ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός που πρόσθεσε ότι προτιμάει να παίζει σε μια δραματική ταινία των $25 εκατ. παρά σε αυτά τα blockbuster, αναφερόμενους φυσικά στον επόμενο μεγάλο του ρόλο στην ταινία "The Iron Claw". 

Τον Jeremy Allen White θα τον δούμε στην ταινία "The Iron Claw" της A24 (στους ελληνικούς κινηματογράφους στις αρχές του 2024), αλλά και στην 3η σεζόν του The Bear που θα προβληθεί εντός του 2024 στο Disney+.