Το The Bear ανανεώθηκε για 3η σεζόν!

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις της σειράς
06 Νοεμβρίου 2023 17:11
Το The Bear ανανεώθηκε για 3η σεζόν!

Αν είστε λάτρεις του The Bear του FX, τότε σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα, καθώς το αμερικανικό δίκτυο ανακοίνωσε επιτέλους την 3η σεζόν. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έκανε πρεμιέρα ο 2ος κύκλος και οι fans περίμεναν με ανυπομονησία αυτά τα ευχάριστα νέα και πλέον όπως φαίνεται, όλα κυλούν ομαλά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την 3η σεζόν του The Bear, παρά μόνο ότι το FX έδωσε επιτέλους το πράσινο φως για τη συνέχεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τη δείτε μέσα στο 2024 αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus στην Ελλάδα.

Η πρωτότυπη σειρά του FX, The Bear, δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer (Ramy, Eighth Grade), ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός. H 2η σεζόν έκανε μια ολική επαναφορά στον Carmy του Jeremy Allen White, ο οποίος ετοιμαζόταν να ανεβάσει το επίπεδο στο σαντουϊτσάδικo της οικογένειάς του.

The Bear 2η σεζόν: Ηχηρό και μεγαλοπρεπές «Ναι, σεφ» ξανά – Review

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες για την 2η σεζόν σε περίπτωση που δεν την έχετε παρακολουθήσει ακόμα.

O δεύτερος κύκλος της σειράς, ακολουθεί τον Carmen Berzatto, τη Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) καθώς εργάζονται σκληρά, για να ανεβάσουν το επίπεδο στο βρώμικο σαντουϊτσάδικο τους. Καθώς αλλάζουν ριζικά το εστιατόριο, αλλάζουν και οι ίδιοι, μέσα από το δικό τους προσωπικό ταξίδι, καθώς ο καθένας, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να αναμετρηθεί με το ποιος θέλει να είναι στο μέλλον.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αποδεικνύεται ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από τη λειτουργία ενός εστιατορίου είναι το άνοιγμα ενός νέου. Η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει από την τρελή γραφειοκρατία της αδειοδότησης και των εργολάβων μέχρι την όμορφη και δημιουργική αγωνία του σχεδιασμού του νέου μενού.

Η μετάβαση αυτή, δίνει μια νέα οπτική στην έννοια της φιλοξενίας. Καθώς όλο το προσωπικό αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με νέες μεθόδους συνεργασίας και να ξεπεράσει τα όρια των ικανοτήτων και των σχέσεων του, μαθαίνει επίσης τι σημαίνει να υπηρετείς, τόσο τους πελάτες όσο και ο ένας τον άλλον.

Η 2η σεζόν του The Bear έκανε πρεμιέρα στο Disney Plus στις 2 Αυγούστου.