Το Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 έχει 10 φορές μεγαλύτερο budget και θα είναι καλύτερο

Νέες δηλώσεις από τον δημιουργό
21 Οκτωβρίου 2023 15:26
Το Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 έχει 10 φορές μεγαλύτερο budget και θα είναι καλύτερο

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ετοιμάζεται το Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το sequel. Ο σκηνοθέτης της ταινίας,  Rhys Waterfield, έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Variety και είπε μεταξύ άλλων ότι η συνέχεια θα είναι 10 φορές καλύτερη και πιο αιματηρή.

Αρχικά, ο δημιουργός είπε ότι η ταινία έχει έναν προϋπολογισμό 10 φορές μεγαλύτερο σε σχέση με την πρώτη που ξεπερνάει το 1 εκατομμύρια δολάρια, ενώ είπε ότι οι fans θα δουν πολλούς περισσότερους θανάτους.

Όλα έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ σε σχέση με την πρώτη ταινία. Είναι μία ταινία τρόμου. Πολλές φορές ο κόσμος πηγαίνει σινεμά για να δει τις σκηνές θανάτου σε αυτές τις ταινίες και όσον αφορά αυτό το κομμάτι, έχουμε ανέβει πολύ.

Νομίζω ότι την τελευταία φορά που μέτρησα τους θανάτους που έχουμε, ξεπέρασαν τους 30 κάτι που είναι αρκετά σημαντικό σε σύγκριση με τις περισσότερες ταινίες. Νομίζω ότι έχει τουλάχιστον τριπλάσιους περισσότερους θανάτους σε σχέση με την πρώτη ταινία. Άρα υπάρχει πολύ αίμα και πολύ…gore στοιχείο.

Το sequel θα έχει ένα μεγαλύτερο budget σε σχέση με την αρχική ταινία, η οποία έχει καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το Blood and Honey είναι μια δημιουργία του Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος είχε δουλέψει και στα Return of Krampus, The Area 51 Incident, ενώ ετοιμάζει και άλλα horror projects, τα Bambi:The Reckoning και Peter Pan’s Neverland Nightmare. 

Ένας ακόμη γνωστός χαρακτήρας από το παραμύθι έρχετα σε αυτό το αιματοβαμμένο sequel. Ο λόγος γίνεται για τον Tigger, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στο sequel σε ένα μεγάλο ρόλο και όπως μεταφέρει η ομάδα της παραγωγής θα είναι αρκετά βίαιος. Μαζί του θα βρίσκονται φυσικά και οι Winnie the Pooh, Christopher Robin, Piglet και Owl.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Tigger δεν υπήρχε στην πρώτη ταινία, επειδή δεν βρισκόταν στο public domain των χαρακτήρων πέρυσι, αλλά μέχρι το 2024 που θα κυκλοφορήσει το sequel, θα είναι κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χαρακτήρα του παραμυθιού χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ολόκληρο το cast του sequel, αλλά μάθαμε ότι θα παίξει και ο Simon Callow του Four Weddings and a Funeral, ενώ θα εμφανιστούν και οι Scott Chambers, Ryan Olivia και Peter DeSouza-Feighoney. Το σενάριο έχει γράψει και πάλι ο Matt Leslie, μαζί με τον Rhys Frake-Waterfield.  

Το sequel θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2024.

Tags: