Το Heat 2 είναι γεγονός από τον Michael Mann

“Είναι η επόμενη ταινία που θα γυρίσω”
10 Οκτωβρίου 2023 10:19
Το Heat 2 είναι γεγονός από τον Michael Mann

Τον Ιούλιο του 2022 σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση που έλεγε ότι ο Michael Mann θέλει να κάνει το sequel του Heat και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης βρέθηκε στο Contenders London event για την επόμενη ταινία του ονόματι Ferrari και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επόμενα πλάνα του.

Όπως μαθαίνουμε από το Deadline, ο Michael Mann επιβεβαίωσε ότι το Heat 2 θα είναι η επόμενή του ταινία. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν η μεταφορά του μυθιστορήματος θα ήταν το επόμενο project που θα φέρει στη μεγάλη οθόνη, με εκείνον να απαντάει τα εξής: Ναι, η Meg Gardiner και εγώ γράψαμε το μυθιστόρημα του Heat 2, το οποίο βγήκε όταν γυρίζαμε το Ferrari. Θα είναι η επόμενη ταινία που θα γυρίσω.

Επίσης, τον τελευταίο καιρό υπάρχουν διάφορες φήμες που λένε ότι ο Adam Driver θα υποδυθεί τον Neil McCauley (ο χαρακτήρας του Robert De Niro στο Heat 1) στο sequel και ο Mann απάντησε και σε αυτή την ερώτηση που του έγινε.

Ίσως. Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα. Επιτρέψτε μου να το θέσω ως εξής: Ο Adam και εγώ τα πήγαμε πολύ καλά στο Ferrari. Έχουμε την ίδια εργασιακή ηθική, η οποία είναι αρκετά έντονη. Συμπαθούμε ο ένας τον άλλον και περάσαμε υπέροχα δουλεύοντας μαζί.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Heat 2 λειτουργεί ως prequel αλλά και sequel μαζί. Η ιστορία του ακολουθεί τον McCauley, τον Chris Shiherlis και τον Vincent Hanna στα χρόνια που έλαμψαν στο Λος Άντζελες και εξιστορεί παράλληλα τι απέγιναν αυτοί οι χαρακτήρες μετά από χρόνια.

Το Heat 2, λοιπόν, θα είναι η επόμενη ταινία του Michael Mann, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε το cast διότι είναι ακόμα πολύ νωρίς.