Barbie: Η τελειομανής Greta Gerwig αποκάλυψε τι πήγαινε και έκανε πριν από την προβολή της ταινίας της

Η σκηνοθέτρια της πιο επιτυχημένης ταινίας του 2023 σε νέες δηλώσεις
09 Οκτωβρίου 2023 18:46
Barbie: Η τελειομανής Greta Gerwig αποκάλυψε τι πήγαινε και έκανε πριν από την προβολή της ταινίας της

Η ταινία Barbie έπαιξε στους κινηματογράφους μέσα στο καλοκαίρι και είναι μέχρι στιγμής η πιο εμπορική ταινία του 2023. Με σκηνοθέτρια την Greta Gerwig, η ταινία είχε μια ιδιαίτερη αισθητική που έδινε αρκετή σημασία στα σκηνικά, αλλά και στον ήχο. Μάλιστα, η ίδια η Gerwig πήγαινε σε διάφορους κινηματογράφους για να βεβαιωθεί ότι ο ήχος της ταινίας θα είναι σωστός.

Η Gerwig δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια τoυ ντεμπούτο της Barbie, δηλαδή τις πρώτες ημέρες από την πρεμιέρα, πήγαινε σε διάφορους κινηματογράφους της Νέας Υόρκης και έδινε οδηγίες στο προσωπικό για το πώς να είναι ο ήχος.

Πήγαινα σε κινηματογράφους και ανέβαζα την ένταση της ταινίας όταν ένιωθα ότι δεν έπαιζε στο τέλειο επίπεδο. Ήταν το πιο συναρπαστικό πράγμα.

Οι παραπάνω δηλώσεις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του London Film Festival, όπου αργότερα πολλοί σκηνοθέτες είχαν το δικό τους Q&A.

Η Barbie μετράει περισσότερα από 1.4 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και αυτό δεν είναι το μοναδικό ρεκόρ που έχει σπάσει για φέτος. Η ταινία ξεπέρασε και τις εισπράξεις του The Dark Knight για να γίνει η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία της Warner Bros. στις ΗΠΑ. Επίσης, κατέχει και το ρεκόρ της ταχύτερης ταινίας της Warner Bros. που ξεπέρασε το ορόσημο του $1 δις.

Λέγεται ότι η Warner Bros. ετοιμάζει το Barbie 2 με πρωταγωνιστή τον Ken του Ryan Gosling, ένας χαρακτήρας που αναμφίβολα αγαπήθηκε όσο και η Barbie της Robbie. Για το ρόλο της Barbie κιόλας προσανατολίζονται σε μια άλλη ηθοποιό που θα υποδυθεί μια διαφορετική Barbie, καθώς άλλωστε υπάρχουν αμέτρητες βερσιόν όπως έδειξε η πρώτη ταινία. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

H ταινία της Greta Gerwig διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται επίσης από τους: America, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya και Helen Mirren.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Gerwig είναι τελειομανής με τα projects που αναλαμβάνει.