Το Barbie 2 θα είναι χωρίς τη Margot Robbie - Νέα φήμη για το sequel

Η πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς ίσως να έχει ανατρεπτική συνέχεια
23 Σεπτεμβρίου 2023 12:27
Το Barbie 2 θα είναι χωρίς τη Margot Robbie - Νέα φήμη για το sequel

Μια νέα φήμη για το sequel της ταινίας "Barbie" έρχεται να ανατρέψει όλα όσα θα περίμενε κανείς από τη συνέχεια της πιο επιτυχημένης εμπορικά ταινίας του 2023 μέχρι τώρα. 

Η πορεία της ταινίας με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling ήταν ξέφρενη και πέρα από κάθε προσδοκία και θα περίμενε κανείς το δίδυμο των πρωταγωνιστών να επιστρέψει ύστερα από την απίθανη χημεία που είχαν στη Barbie. Κι όμως η νέα φήμη που μεταφέρει το Radar Online αναφέρει ότι το Barbie 2 θα είναι χωρίς τη Μάργκοτ Ρόμπι

Οι ανώνυμες πηγές που ανέφεραν αυτές τις πληροφορίες στο μέσο μεταφέρουν ότι η Robbie δεν τρελαίνεται κιόλας επιστρέψει στο ρόλο της ξανθιάς κούκλας, παρά το γεγονός ότι ήταν ένας πλουσιοπάροχος ρόλος, με απολαβές δεκάδων εκατομμυρίων για την οσκαρική ηθοποιό και ένα sequel θα ανέβαζε ακόμη παραπάνω τον μισθό της. 

Λέγεται ότι η Warner Bros. ετοιμάζει το Barbie 2 με πρωταγωνιστή τον Ken του Ryan Gosling, ένας χαρακτήρας που αναμφίβολα αγαπήθηκε όσο και η Μπάρμπι της Robbie. Για το ρόλο της Μπάρμπι κιόλας προσανατολίζονται σε μια άλλη ηθοποιό που θα υποδυθεί μια διαφορετική Μπάρμπι, καθώς άλλωστε υπάρχουν αμέτρητες βερσιόν όπως έδειξε η πρώτη ταινία. 

Η ταινία του Ken, λοιπόν, φαντάζει πιο σίγουρη για να συνεχίσει το σύμπαν της Barbie στη μεγάλη οθόνη -μιας και κινηματογραφικό σύμπαν θέλουν στη Warner, διότι το Barbie 2 με την Margot Robbie "είναι εκτός συζήτησης". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ιστορία της Barbie της Ρόμπι ολοκληρώθηκε και έτσι το να επιστρέψει ξανά ως "Μπάρμπι" θα επέστρεφε στο "σημείο 0" ξανά τον χαρακτήρα της. Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για φήμες που δεν έχει μεταφέρει κάποιο άλλο έγκυρο μέσο ή insider, επομένως λάβετέ τα με κάθε επιφύλαξη. 

Τόσο ο Γκόσλινγκ όσο και η Ρόμπι αναμένεται να βρεθούν στην κούρσα διεκδίκησης των βραβείων Όσκαρ του 2024, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες

Οι εισπράξεις της Barbie έχουν ξεπεράσει τα $1.42 δισεκατομμύρια παγκοσμίως καθιστώντας την ως την πιο επιτυχημένη εμπορικά μέχρι σήμερα ταινία του 2023, ξεπερνώντας το The Super Mario Bros. Movie.

Δεν είναι το μοναδικό ρεκόρ που έσπασε η κινηματογραφική "Μπάρμπι" καθώς ξεπέρασε και τις εισπράξεις του The Dark Knight για να γίνει η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία της Warner Bros. στις ΗΠΑ. Επίσης, κατέχει και το ρεκόρ της ταχύτερης ταινίας της Warner Bros. που ξεπέρασε το ορόσημο του $1 δις. 

H ταινία της Greta Gerwig διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται επίσης από τους: America, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya και Helen Mirren.