Δείτε πόσα χρήματα θα βγάλει η Margot Robbie για το ρόλο της στην ταινία Barbie

Εκτός από πρωταγωνίστρια ήταν και παραγωγός στην ταινία
14 Αυγούστου 2023 22:23
Δείτε πόσα χρήματα θα βγάλει η Margot Robbie για το ρόλο της στην ταινία Barbie

Η ταινία Barbie έχει βγάλει πάνω από 1.1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως και όπως όλα δείχνουν, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Margot Robbie, θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Να σας υπενθυμίσουμε επίσης, ότι εκτός από τον κεντρικό ρόλο στην ταινία, η ηθοποιός βρισκόταν και στην παραγωγή.

Όπως αναφέρει το Variety, η Margot Robbie πρόκειται να βγάλει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια μαζί με τα μπόνους από την πορεία της ταινίας στο box office. Αυτά τα στοιχεία έφεραν στη δημοσιότητα τρία άτομα που γνωρίζουν για το συμβόλαιό της με την Warner Bros. Discovery.

Επίσης, και η σκηνοθέτρια του Barbie, Greta Gerwig, θα λάβει κάποια μπόνους επειδή η ταινία σκίζει σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει έσοδα τα 526 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και 657 εκ. στην παγκόσμια αγορά.

Η Barbie ξεπέρασε το The Dark Knight Rises και τρεις Harry Potter ταινίες – Νέο ρεκόρ για την Warner Bros.

Η περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

H ταινία της Greta Gerwig διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται από τους: America, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya και Helen Mirren.

Το Barbie παίζει ακόμη στους κινηματογράφους.