Συνεχίζει να γεμίζει τα ταμεία η ταινία της Barbie – Τα χρήματα που έχει βγάλει μέχρι σήμερα

Ξεπέρασε κατά πολύ το 1 δις
25 Σεπτεμβρίου 2023 17:07
Συνεχίζει να γεμίζει τα ταμεία η ταινία της Barbie – Τα χρήματα που έχει βγάλει μέχρι σήμερα

Η ταινία Barbie της Greta Gerwig με πρωταγωνιστές τους Margot Robbie και Ryan Gosling βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες περίπου 10 εβδομάδες και μόλις μάθαμε πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει.

Όπως μαθαίνουμε από το Collider, η ταινία συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία της και είχε έσοδα τα 3.4 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο σαββατοκύριακο. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, το Barbie έχει έσοδα τα 1.427 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και φυσικά είναι η εμπορικότερη ταινία της χρονιάς, ξεπερνώντας το The Super Mario Bros. Movie.

Δεν είναι το μοναδικό ρεκόρ που έσπασε η κινηματογραφική Barbie καθώς ξεπέρασε και τις εισπράξεις του The Dark Knight για να γίνει η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία της Warner Bros. στις ΗΠΑ. Επίσης, κατέχει και το ρεκόρ της ταχύτερης ταινίας της Warner Bros. που ξεπέρασε το ορόσημο του $1 δις.

Λέγεται ότι η Warner Bros. ετοιμάζει το Barbie 2 με πρωταγωνιστή τον Ken του Ryan Gosling, ένας χαρακτήρας που αναμφίβολα αγαπήθηκε όσο και η Barbie της Robbie. Για το ρόλο της Barbie κιόλας προσανατολίζονται σε μια άλλη ηθοποιό που θα υποδυθεί μια διαφορετική Barbie, καθώς άλλωστε υπάρχουν αμέτρητες βερσιόν όπως έδειξε η πρώτη ταινία. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

H ταινία της Greta Gerwig διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται επίσης από τους: America, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya και Helen Mirren.

Το Barbie βρίσκεται ακόμα στους κινηματογράφους.