Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 - Ένας ακόμη χαρακτήρας έρχεται για το sequel (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Winnie the Pooh, Christopher Robin, Piglet και Owl θα έχουν έναν ακόμα για παρέα
12 Σεπτεμβρίου 2023 15:31
Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 - Ένας ακόμη χαρακτήρας έρχεται για το sequel (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα γυρίσματα του Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 συνεχίζονται και η παραγωγή σε συνεργασία με το IGN έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες εικόνες. Εικόνες οι οποίες αποκαλύπτουν ότι ένας ακόμη γνωστός χαρακτήρας από το παραμύθι έρχετα σε αυτό το αιματοβαμμένο sequel. 

Ο λόγος γίνεται για τον Tigger , ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στο sequel σε ένα μεγάλο ρόλο και όπως μεταφέρει η ομάδα της παραγωγής θα είναι αρκετά βίαιος. Μαζί του θα βρίσκονται φυσικά και οι Winnie the Pooh, Christopher Robin, Piglet και Owl. 

Ο παραγωγός της ταινίας, Scott Jeffrey, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: 

Ο Tigger είναι απίστευτα βίαιος. Του αρέσει να βασανίζει τα θύματά του πριν τα σκοτώσει.  

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Tigger δεν υπήρχε στην πρώτη ταινία, επειδή δεν βρισκόταν στο public domain των χαρακτήρων πέρυσι, αλλά μέχρι το 2024 που θα κυκλοφορήσει το sequel, θα είναι κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χαρακτήρα του παραμυθιού χωρίς κανένα πρόβλημα.  

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον Tigger παρακάτω: 

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ολόκληρο το cast του sequel, αλλά μάθαμε ότι θα παίξει και ο Simon Callow του Four Weddings and a Funeral, ενώ θα εμφανιστούν και οι Scott Chambers, Ryan Olivia και Peter DeSouza-Feighoney. Το σενάριο έχει γράψει και πάλι ο Matt Leslie, μαζί με τον Rhys Frake-Waterfield.   

Το sequel θα έχει ένα μεγαλύτερο budget σε σχέση με την αρχική ταινία, η οποία έχει καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το Blood and Honey είναι μια δημιουργία του Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος είχε δουλέψει και στα Return of Krampus, The Area 51 Incident, ενώ ετοιμάζει και άλλα horror projects, τα Bambi: The Reckoning και Peter Pan’s Neverland Nightmare.  

Το Winnie-the-Pooh: Blood and Honey είχε budget τα 100.000 δολάρια και κατάφερε να κερδίσει πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Το sequel θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2024.

Tags: