Stray: Το παιχνίδι που λάτρεψαν όσοι αγαπούν τις γάτες γίνεται ταινία!

Ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι τίτλοι της Annapurna
06 Σεπτεμβρίου 2023 12:38
Stray: Το παιχνίδι που λάτρεψαν όσοι αγαπούν τις γάτες γίνεται ταινία!

Η Annapurna Animation ανακοίνωσε πως το Stray και επίσημα θα γίνει animated ταινία. Πρόκειται για το παιχνίδι της Annapurna Interactive, μια ακόμη θυγατρική της Annapurna Pictures, το οποίο είχε λατρέψει η gaming κοινότητα για την ασυνήθιστη πρωταγωνίστριά του, μια γάτα!

Την προσαρμογή έχει αναλάβει ο Nick Bruno, ένας βετεράνος του χώρου που είναι υπεύθυνος για το NIOMONA, μαζί με την Julie Zackary και την Erica Pulcini που εντάχθηκαν ομοίως στο δυναμικό της Annapurna Animation. Γενικότερα στο μέλλον αναμένεται να δούμε και άλλα παιχνίδια της Annapurna να γίνονται ταινίες, αφού όπως σηματοδοτούν αυτές οι προσλήψεις, η Annapurna Animation σκοπεύει να εντείνει αρκετά τις προσπάθειές της στο μέλλον.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε την ταινία του Stray, ωστόσο δεν είναι απίθανο αυτή να παίξει στο Netflix, όπως είχε συμβεί και με το NIMONA, το πρώτο project της Annapurna Animation.

Το Stray είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022 για τα PS4, PS5 και PC μέσω Steam. Φέτος το καλοκαίρι έφτασε και στις Xbox One και Xbox Series X|S κονσόλες της Microsoft.

Στο review του για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς έγραψε:

Το Stray δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει κανέναν, δεν είναι γεμάτο φανφάρες, ούτε παικτικά, ούτε σχεδιαστικά και, τελικώς, χαρίζει μια αυθεντικά σιωπηλή περιπέτεια με μια προσέγγιση που θυμίζει Playdead. Πρόκειται για ένα φειδωλό, σκεπτόμενο, έξυπνο και σύγχρονο βιντεοπαιχνίδι που θέτει ερωτήματα, προβληματίζει και κρούει σιωπηλά και προσγειωμένα τον κώδωνα του κινδύνου. Ο τίτλος του μικρού γαλλικού στούντιο δεν είναι απλά ένα παιχνίδι με πρωταγωνίστρια μια γάτα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο που φέτος θα παίξει σε πολλές λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια του 2022…

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την άποψή του πατώντας εδώ