Το μισό Χόλιγουντ πήγε να δει τον Λιονέλ Μέσι που έπαιξε πρώτη φορά στο Λος Άντζελες (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Μόνο τη λίστα με τα ονόματα που βρέθηκαν στις κερκίδες να δείτε και θα καταλάβετε
05 Σεπτεμβρίου 2023 14:41
Το μισό Χόλιγουντ πήγε να δει τον Λιονέλ Μέσι που έπαιξε πρώτη φορά στο Λος Άντζελες (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Παρέλαση Χολιγουντιανών αστέρων, τραγουδιστών, καλλιτεχνών και... πριγκίπων είχε ο αγώνας της Inter Miami του Λιονέλ Μέσι με την Los Angeles FC, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Το ποδοσφαιρικό γήπεδο της ομάδας του Λος Άντζελες ήταν κατάμεστο όχι με απλούς φιλάθλους μόνο αλλά και με κάθε λογής διάσημες προσωπικότητες για να θαυμάσουν από κοντά τον Αργεντινό ζωντανό θρύλο της στρογγυλής θεάς. 

Ο Μέσι από την πλευρά του έκανε τα μαγικά του, χαρίζοντας ένα θέαμα επιπέδου GOAT -όπως πολλοί τον αποκαλούν μετά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή- και οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι σε νίκη έναντι του Λος Άντζελες με 3-1. 

Ποιοι ήταν όμως οι διάσημοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου; Ο φακός κατέγραψε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio), τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, τον Tom Holland (Τομ Χόλαντ), την Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez), τον Gerard Butler (Τζέραρντ Μπάτλερ) και τον ηθοποιό Will Ferrell (Γουίλ Φέρελ), ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης της LA FC. 

O ηθοποιός Owen Wilson (Όουεν Γουίλσον) μάλιστα είχε τα κονέ και πήγε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να βγάλει φωτογραφίας μαζί με τα παιδιά του και τον Messi. Στην τεράστια λίστα των guests ήταν ο ηθοποιός Tom Ellis (από τη σειρά Lucifer), ο Tobey Maguire (άλλος ένας Spider-Man της μεγάλης οθόνης), o Έντουαρντ (Edward Norton - American History X, The Prestige) και ο Jason Sudeikis γνωστός και ως "Ted Lasso" της ομώνυμης σειράς της Apple. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Apple κατέχει τα δικαιώματα του MLS, οπότε με το Χόλιγουντ στα πόδια της ήταν λογικό να υπάρχουν τόσοι αστέρες καλεσμένοι. 

Καλλιτέχνες όπως οι BReal και Bobo των Cypress Hill, Liam Gallagher των Oasis, ο Nas, o Shavo Odadjian των System of a Down, αλλά και οι Rage Against the Machine παρακολούθησαν επίσης τον Μέσι δίπλα στο σπίτι τους. 

Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα των διάσημων που βρέθηκαν στον αγώνα του Μέσι: 

 Ο Di Caprio μάλιστα απόλαυσε τον αγώνα χαλαρός τρώγοντας το παγωτό του, την ώρα που τον κατέγραφε ο φακός.