Ο Lionel Messi απέκτησε δική του eSports ομάδα

Έγινε συν-ιδιοκτής της KRÜ Esports
08 Νοεμβρίου 2023 13:54
Ο Lionel Messi απέκτησε δική του eSports ομάδα

Ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής Lionel Messi κάνει το πρώτο του βήμα στα eSports, επενδύοντας στη δική του ομάδα. Ειδικότερα, έγινε συνιδιοκτήτης της KRÜ Esports, πλάι στον πρώην συμπαίκτη του και ιδρυτή της ομάδας, Sergio Aguero.

Η KRÜ Esports ιδρύθηκε το 2020 από τον πρώην Αργεντινό ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε σε ομάδες όπως η Barcelona και η Manchester City και έχει ήδη ξεχωρίσει σε παιχνίδια όπως το Valorant και το Rocket League.

Η προσθήκη του Messi, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, αναμένεται να δώσει νέα πνοή και να ενισχύσει την παρουσία της οργάνωσης στον χώρο των eSports. Ο Aguero, ο οποίος ξεκίνησε τα livestreams κατά τη διάρκεια των lockdowns της πανδημίας, έχει εκδηλώσει την αγάπη του για τα eSports και εξακολουθεί να επενδύει στην ανάπτυξη της KRÜ Esports.

"Είμαι ευτυχής που μοιράζομαι έναν σύλλογο με τον Leo, φυσικά τώρα σε μια νέα φάση και με άλλες προκλήσεις. Είναι τιμή για εμάς να τον έχουμε στην KRÜ. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και επίσης ένας καλός φίλος. Αποτελεί μια φιγούρα που εμπνέει τον καθένα και θα αποτελέσει μια σπουδαία προσθήκη για τον eSports χώρο συνολικά", δήλωσε ο Sergio 'Kun' Aguero, CEO της KRÜ Esports και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως πρόσφατα υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον Aguero να αποχωρεί από την ιδιοκτησία της KRÜ Esports. Τελικά, οι πληροφορίες αυτές όχι απλώς δεν επιβεβαιώθηκαν, αλλά αντιθέτως θα συνεχίσει ως συνιδιοκτήτης, με την κοινότητα των να αντιδρά θετικά στα νέα.

Για την ιστορία, ο Messi πρόσφατα άφησε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για το MLS πρωτάθλημα, στρέφοντας την προσοχή αμέτρητων θεατών στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Μένει να δούμε αν το βήμα του βήμα του στα eSports θα έχει το αντίστοιχο αποτέλεσμα.