Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού – Έρχεται στην Ελλάδα η νέα ταινία τρόμου που βασίζεται στον Δράκουλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Από ένα κεφάλαιο του Δράκουλα του Bram Stocker
21 Αυγούστου 2023 17:27
Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού – Έρχεται στην Ελλάδα η νέα ταινία τρόμου που βασίζεται στον Δράκουλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα horror ταινία που βασίζεται στον Δράκουλα θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε σε λίγες ημέρες στους κινηματογράφους. Ο λόγος γίνεται για το The Last Voyage of the Demeter (Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού) σε παραγωγή της The Film Group, η ταινία αφηγείται τα περίεργα γεγονότα που έπληξαν ένα καταραμένο πλήρωμα όσο προσπαθούσε να επιβιώσει σε ένα ταξίδι, καθώς βρέθηκαν όλοι κυνηγημένοι από μια τρομακτική παρουσία.

Όταν τελικά έφτασε το πλοίο στον προορισμό του, δεν υπήρχε κανένας από το πλήρωμα μέσα και ήταν τελείως ρημαγμένο.

Βασισμένη μονάχα σε ένα κεφάλαιο, στο «Ημερολόγιο του Καπετάνιου» από το κλασικό μυθιστόρημα του Bram Stocker, «Δράκουλας», η ιστορία τοποθετείται στη ρωσική σκούνα, Ντιμίτερ, που ναυλώθηκε για να μεταφέρει ιδιωτικό φορτίο – είκοσι τέσσερα ασημάδευτα κιβώτια – από τα Καρπάθια όρη στο Λονδίνο.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο André Øvredal, ο οποίος έχει δουλέψει στα Troll Hunter, The Autopsy of Jane Doe και Scary Stories to Tell in the Dark. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Corey Hawkins, Aisling Franciosi, Liam Cunningham, David Dastmalchian, Chris Walley, Jon Jon Briones και Stefan Kapicic.

Το The Last Voyage of the Demeter (Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού) θα παίξει στους κινηματογράφους στις 23 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το πρόσφατο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.