Η Barbie ξεπέρασε το The Dark Knight Rises και τρεις Harry Potter ταινίες – Νέο ρεκόρ για την Warner Bros.

Πλησιάζει τα 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια
14 Αυγούστου 2023 19:15
Η Barbie ξεπέρασε το The Dark Knight Rises και τρεις Harry Potter ταινίες – Νέο ρεκόρ για την Warner Bros.

Τον τελευταίο καιρό όλος ο κινηματογραφικός κόσμος μιλάει για την ταινία Barbie της Warner Bros. Discovery, η οποία φαίνεται ότι συνεχίζει να έχει μια ασταμάτητη πορεία, καθώς έχει ξεπεράσει κατά πολύ το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα. Η ταινία με την Margot Robbie και τον Ryan Gosling έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ όπως μαθαίνουμε τώρα.

Όπως μεταφέρει το Collider, η Barbie έχει αυτή τη στιγμή 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Ποιο είναι αυτό; Ότι είναι πλέον η πιο εμπορική live-action ταινία από γυναίκα σκηνοθέτρια. Προηγουμένως, την πρωτιά είχε το Captain Marvel που είχαν σκηνοθετήσει οι Anna Boden και Ryan Fleck.

Επίσης, αυτό είναι και μια ιστορική στιγμή για την Warner Bros. Discovery, καθώς το Barbie έχει πλέον ξεπεράσει το The Dark Knight Rises που είναι από την ίδια εταιρία, αλλά και τρεις ταινίες από το σύμπαν του Harry Potter και πλέον είναι μέσα στις 10 κορυφαίες ταινίες της Warner, όσον αφορά τις παγκόσμιες εισπράξεις.

Φρενίτιδα με τη Barbie - Ο κόσμος θέλει να ονομάσει τα παιδιά του Barbie και Ken

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε ότι πολλοί γονείς θέλουν να ονομάσουν τα παιδιά τους Barbie και Ken. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι' αυτό πατώντας εδώ.

Η περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

H ταινία της Greta Gerwig διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται από τους: America, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya και Helen Mirren.

Το Barbie παίζει ακόμη στους κινηματογράφους.