Φρενίτιδα με τη Barbie - Ο κόσμος θέλει να ονομάσει τα παιδιά του Barbie και Ken

Η ταινία της Margot Robbie δεν έσπασε μόνο τα ταμεία, έγινε viral και για άλλους λόγους
10 Αυγούστου 2023 17:45
Φρενίτιδα με τη Barbie - Ο κόσμος θέλει να ονομάσει τα παιδιά του Barbie και Ken

Όπως όλα δείχνουν, η ταινία της Barbie με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie και τον Ryan Gosling, δεν έσπασε μόνο τα ταμεία στους κινηματογράφους, αλλά έχει γίνει viral και για άλλους λόγους. Όπως μαθαίνουμε τώρα, πολλοί γονείς θέλουν να δώσουν τις ονομασίες Barbie και Ken στα παιδιά τους.

Όπως μεταφέρει το IGN, ένα από τα πιο γνωστά sites με ονομασίες, το Nameberry είπε στο People ότι οι αναζητήσεις για το όνομα Barbie (είναι συντομογραφία του ονόματος Barbara) έχουν αυξηθεί από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας κατά 603%. Επίσης, η λέξη Ken έχει επίσης αυξηθεί στις αναζητήσεις και είναι πάνω 293%.

Η Barbie αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην θέση 1896 με τα πιο δημοφιλή ονόματα κοριτσιών παγκοσμίως, ενώ το Ken-Kenneth βρίσκεται στη θέση 113. Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η ταινία της Barbie σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office και είναι αυτή τη στιγμή η 2η πιο εμπορική ταινία του 2023.

Παράξενα facts για την Barbie που ίσως δεν γνωρίζατε!

Η περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

H ταινία της Greta Gerwig διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται από τους: America, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya και Helen Mirren.

Το Barbie παίζει ακόμη στους κινηματογράφους.