Deadpool 3: Δυσάρεστη εξέλιξη για την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας της Marvel

Πολύ πιθανή μια καθυστέρηση στο sequel με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman
10 Αυγούστου 2023 10:42
Deadpool 3: Δυσάρεστη εξέλιξη για την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας της Marvel

Μια δυσάρεστη εξέλιξη που αφορά την κυκλοφορία του Deadpool 3 ήρθε από την επίσημη έκθεση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney. Μέσα στα οικονομικά του αποτελέσματα, ο κολοσσός συμπεριλαμβάνει και τις επερχόμενες κινηματογραφικές του κυκλοφορίες από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και δυστυχώς, το όνομα "Deadpool 3" λείπει για πρώτη φορά από το καλεντάρι. 

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Αν και επισήμως δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο που να το επιβεβαιώνει, είναι μια ένδειξη ότι η Disney έχει καθυστερήσει την πρεμιέρα του Deadpool 3, λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και ηθοποιών, Μάλιστα πριν μερικές εβδομάδες διακόπηκαν και τα γυρίσματα της ταινίας, ενώ είχαν αρχίσει με εντατικούς ρυθμούς. 

Βέβαια, τα slides αναφέρουν ότι το εν λόγω πρόγραμμα κυκλοφοριών "δεν είναι ολοκληρωμένο" αλλά τα δεδομένα στο Χόλιγουντ δεν είναι υπέρ της ταινίας για να κυκλοφορήσει μέχρι τον Μάιο του 2024. Πρόσφατα κιόλας η Marvel Studios πήρε την απόφαση να ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει πέντε μήνες νωρίτερα, μεταφέροντας την πρεμιέρα από τις 8 Νοεμβρίου που ήταν αρχικά, πλάνο το οποίο πλέον δεν φαντάζει και τόσο εφικτό.

Ο χρόνος θα δείξει εάν η απεργία τελειώσει και βρεθεί μια λύση για αυτή την κρίση που περνάει το Χόλιγουντ ώστε ο Ryan Reynolds και ο Hugh Jackman να επιστρέψουν στα πλατό ως Deadpool και Wolverine και να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα. 

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς "Succession" και η Emma Corrin της σειράς "The Crown" θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 3 Μαΐου 2024 αντί για τις 8 Νοεμβρίου 2024 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.