Το Βλέπω το Θάνατό σου 6 έρχεται και αξίζει την αναμονή των fans λέει ο δημιουργός

Το Final Destination θα κάνει το μεγάλο του “comeback”
05 Αυγούστου 2023 12:03
Το Βλέπω το Θάνατό σου 6 έρχεται και αξίζει την αναμονή των fans λέει ο δημιουργός

Το Final Destination 6 ή αλλιώς το Βλέπω το Θάνατό 6 ετοιμάζεται -κάπως- από το 2019 φυσικά με την New Line στο τιμόνι της ανάπτυξης. Πριν από αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό ότι οι σκηνοθέτες του Freaks, Zach Lipovsky και Adam B. Stein θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία της ταινίας και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικά ευχάριστα νέα που θα χαροποιήσουν τους fans.

Παρόλο που έχουν να ακουστούν νέα για την ταινία εδώ και καιρό, ο δημιουργός της σειράς Jeffrey Reddick είπε τώρα ότι το Final Destination 6 είναι έτοιμο να προχωρήσει. Εκείνος προωθεί αυτόν τον καιρό τη νέα του ταινία με τίτλο Til Death Do Us Part και δήλωσε παράλληλα ότι υπάρχει κανονικά η 6η ταινία.

Είναι ωραίο ως λάτρης του είδους να έχεις δημιουργήσει κάτι που έχει γίνει μέρος του zeitgeist. Και πάλι, δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα.

Δυστυχώς, ο Reddick δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα ιστορία της ταινίας, αλλά είπε ότι έχει ακούσει τους fans και από ότι έχει ακούσει και ο ίδιος από τους δημιουργούς, η ταινία αυτή τον κάνει να χαμογελάει.

Δε θέλω να κάνω spoil τίποτα, αλλά κάθε φορά που γίνεται κάτι ή ακούω κάτι από την δημιουργική ομάδα με κάποια σκηνή ή το τι σχεδιάζουν, απλά χαμογελάω. Αξίζει η αναμονή από τους fans.

Για να σας θυμίσουμε το concept των Final Destination, αυτό περιλάμβανε μια παρέα εφήβων, όπου ένας εξ' αυτών έβλεπε οράματα για το πως θα πεθάνει ο ίδιος και οι φίλοι του σε διάφορα αποκρουστικά ατυχήματα. Έτσι, ξεκινούσε μία περιπέτεια της παρέας για να σωθούν τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτά τα ατυχήματα. Στις απέλπιδες προσπάθειές τους όμως να ξεγελάσουν τον Θάνατο, αυτός τους... θέριζε έναν-έναν.

Για την ιστορία, το Final Destination του 2000 κατάφερε να γίνει μια μεγάλη box office επιτυχία συγκεντρώνοντας $112 εκατομμύρια με ένα budget μόλις $23 εκατομμυρίων. Στα υπόλοιπα πέντε κεφάλαια που ακολούθησαν μέχρι το 2011 και το Final Destination 5, το franchise απέφερε πάνω από $700 εκατομμύρια για την New Line.

Tags: