Ο Zachary Levi μιλάει για την μέτρια πορεία του Shazam! Fury Of The Gods

Ελπίζει ότι ο κόσμος θα το παρακολουθήσει σε κάποια streaming υπηρεσία
31 Ιουλίου 2023 16:10
Ο Zachary Levi μιλάει για την μέτρια πορεία του Shazam! Fury Of The Gods

Το Shazam! Fury Of The Gods κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους πριν από περίπου τέσσερις μήνες και δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον προκάτοχό του. Η ταινία της DC είχε budget σχεδόν τα 125 εκατομμύρια δολάρια και δυστυχώς δεν κατάφερε να έχει τα έσοδα που θα ήθελε το στούντιο, αφού όπως βλέπουμε από το IMDB είχε αγγίξει μόλις τα 133 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Μάλιστα, η ταινία δεν τα πήγε τόσο καλά ούτε στο Rotten Tomatoes, αφού έχει βαθμολογία 49% στο Tomatometer.

Τώρα, ο σταρ της ταινίας, Zachary Levi, έδωσε μια νέα συνέντευξη στο The FilmUp podcast και μίλησε για το Fury of the Gods. Εκείνος αρχικά δήλωσε ότι οι κριτικοί ήταν ιδιαίτερα σκληροί με την ταινία σε σύγκριση με το πρώτο Shazam. Μάλιστα, έδειξε αρκετά έκπληκτος για τις «πολύ παράξενες» χαμηλές βαθμολογίες στο Rotten Tomatoes.

Νομίζω ότι ακόμα και ο κόσμος, από την πρώτη προς την δεύτερη ταινία, έχει αλλάξει πάρα πολύ. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει πολύ. Μίσος, διαδικτυακό μίσος, trolls, κλίκες και όλα αυτά ωθούν την τοξικότητα. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά καταστρέφουν -χωρίς να θέλουν- ορισμένα έργα επειδή δεν τους αρέσουν ή δεν τους αρέσω εγώ ή δεν τους αρέσει που άλλοι άνθρωποι εμπλέκονται σε αυτά ή οτιδήποτε άλλο.

Μέχρι και ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο David Sandberg, έγραψε μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ότι προς το παρόν έχει τελειώσει με τους σούπερ ήρωες. Και αυτό παραδέχεται τώρα και ο Levi, αφού δήλωσε ότι το μέλλον του Shazam είναι αβέβαιο.

Η επίσημη σύνοψη του Shazam 2 αναφέρει τα εξής:

Η ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη «SHAZAM» μεταμορφώνεται στο ενήλικο alter ego του, το Shazam, συνεχίζεται με νέες περιπέτειες.

Στραβοπάτημα στο box office για τη νέα Shazam ταινία – Πήγε χειρότερα και από το Morbius

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Grace Caroline Currey, Lucy Liu, Meagan Good, Helen Mirren, Adam Brody, Marta Milans, Rachel Zegler, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou, Asher Angel και Ross Butler. Το σενάριο έγραψαν οι Henry Gayden, Chris Morgan και Bill Parker.

Ο πρωταγωνιστής του Shazam! Fury Of The Gods θέλει οι θεατές να δώσουν στην ταινία άλλη μια ευκαιρία τώρα που παίζεται σε διάφορες υπηρεσίες online.