Τα χρήματα που έχει βγάλει η ταινία της Barbie μέχρι σήμερα

Η ταινία της Margot Robbie γνωρίζει τεράστια επιτυχία
31 Ιουλίου 2023 12:15
Τα χρήματα που έχει βγάλει η ταινία της Barbie μέχρι σήμερα

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε και μόλις ήρθαν τα νέα στατιστικά που αφορούν τα έσοδα της Barbie. Η ταινία της Greta Gerwig, με πρωταγωνιστές τους Margot Robbie και Ryan Gosling συνεχίζει να γεμίζει τους κινηματογράφους, με έσοδα που έχουν ξεπεράσει πλέον τα 700 εκατομμύρια δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες ημέρες, το Barbie της Warner Bros. Discovery κατάφερε να ξεπεράσει τα 774 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα και «γλυκοκοιτάζει» το 1 δισεκατομμύριο. Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη, όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι, ταινία της Margot Robbie. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το νούμερο του box office έγινε μέσα σε 10 ημέρες περίπου, μιας και η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου (21 στην Αμερική).

Μάλιστα, όπως μεταφέρει το Collider, η Barbie πάει να γίνει η 2η πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει το 1 δις και θα βρίσκεται κάτω από το The Super Mario Bros. Movie.

Μέχρι στιγμής, η Barbie έχει 351 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα μόνο στην Αμερική και άλλα 423 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα στην υπόλοιπη αγορά.

Παράξενα facts για την Barbie που ίσως δεν γνωρίζατε!

Η σύνοψη της Barbie λέει: Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν.

H ταινία της Greta Gerwig διαθέτει ένα all-star cast που αποτελείται από τους: America, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Ana Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan, Ritu Arya και Helen Mirren.

Πατώντας εδώ, θα μάθετε και μερικά παράξενα facts για την ταινία που ίσως δε γνωρίζετε.

Το Barbie συνεχίζει να παίζει σε όλους τους κινηματογράφους.