The Exorcist: Believer - Η πρώτη ματιά στη νέα ταινία του Εξορκιστή παγώνει το αίμα!

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες αφίσες και είναι ένα δυνατό tribute στον πρώτο “Εξορκιστή“
20 Ιουλίου 2023 22:01
The Exorcist: Believer - Η πρώτη ματιά στη νέα ταινία του Εξορκιστή παγώνει το αίμα!

Κι όμως αν δε ντο γνωρίζετε μέχρι σήμερα, ο Εξορκιστής πρόκειται να επιστρέψει με μια νέα ταινία που θα αποτελεί sequel αλλά και reboot της κλασικής ταινίας τρόμου του 1973. Πρόκειται για την ταινία με τίτλο "The Exorcist: Believer", την οποία αναλαμβάνει σκηνοθετικά ο David Gordon Green, που ανέλαβε την αναγέννηση των Halloween ταινιών με την νέα τριλογία, η οποία εμπορικά πέτυχε και πρωταγωνίστησε η Jamie Lee Curtis. 

Το The Exorcist: Believer αναμένεται να είναι το πρώτο μέρος μιας νέας φιλόδοξης τριλογίας στο διάσημο horror franchise ταινιών, σε παραγωγή της Universal Pictures και της Blumhouse Productions. Έτσι, οι εταιρείες παραγωγής κυκλοφόρησαν τις πρώτες επίσημες αφίσες του νέου sequel του Εξορκιστή, οι οποίες και οι τρεις κυριολεκτικά παγώνουν το αίμα, καθώς αποτελούν έναν δυνατό φόρο τιμής στην αυθεντική ταινία του William Friedkin. 

Κάπως έτσι ξεκινάει η διαφημιστική καμπάνια του Exorcist: Believer και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: πως το πρώτο teaser trailer είναι πολύ κοντά. Αυτές τις πληροφορίες μεταδίδει και το Bloody Disgusting, το οποίο επιβεβαιώνει ότι η κυκλοφορία του πρώτου trailer θα γίνει πολύ σύντομα

Δείτε τις πρώτες αφίσες του The Exorcist: Believer

Το The Exorcist: Believer θα συνεχίζει την ιστορία του πρώτου Εξορκιστή που κυκλοφόρησε το 1973 και κατά πάσα πιθανότητα θα αγνοεί τα γεγονότα των υπόλοιπων ταινιών. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει εδώ ο Leslie Odom Jr. Και η υπόθεση επικεντρώνεται σε εκείνον και στην κόρη του που ανακαλύπτει είναι είναι δαιμονισμένοι. Απελπισμένος για βοήθεια θα ψάξει την Chris MacNeil, την μητέρα του κοριτσιού που δαιμονίστηκε στην ταινία του 1973, με την Ellen Burstyn να αποτελεί τη μεγάλη επιστροφή του franchise, καθώς θα υποδυθεί ξανά το ρόλο της.

Το cast του νέου Εξορκιστή περιλαμβάνει επίσης την Linda Blair, που υποδύθηκε το πρώτο δαιμονισμένο κοριτσάκι του franchise, την οσκαρική Ellen Burstyn, Ann Dowd (Hereditary), Lidya Jewett (Nightbooks), Raphael Sbarge (Gaslit), Jennifer Nettles (The Righteous Gemstones) και Olivia Marcum. Ο David Gordon Green έγραψε το σενάριο, μαζί με τον Peter Sattler (Broken Diamonds).

Όπως σας είχαμε μεταφέρει παλιότερα, η νέα τριλογία του Εξορκιστή θα είναι πανάκριβη και blockbuster επιπέδου. Τα δικαιώματα της νέας τριλογίας τα αγόρασε η Universal Pictures για πάνω από $400 εκατομμύρια, φυσικά για να ενισχύσει την streaming υπηρεσία της, το Peacock.

Το The Exorcist: Believer θα παίξει στους κινηματογράφους στις 13 Οκτωβρίου.