Μάθαμε πότε έρχεται το Guardians of the Galaxy Vol. 3 στο Disney Plus (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα θα μπορείτε να δείτε την ταινία στον ελληνικό κατάλογο της υπηρεσίας της Disney
17 Ιουλίου 2023 23:45
Μάθαμε πότε έρχεται το Guardians of the Galaxy Vol. 3 στο Disney Plus (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney ανακοίνωσε επιτέλους πότε θα διατεθεί το Guardians of the Galaxy Vol. 3 στον κατάλογο του Disney Plus. Την ημερομηνία αποκάλυψε η Disney μέσω ενός teaser και των social media της, όπως θα δείτε παρακάτω. 

H τρίτη και τελευταία ταινία δια χειρός James Gunn στο Marvel Cinematic Universe θα έρθει στο Disney Plus στις 2 Αυγούστου 2023, ούτως ώστε οι συνδρομητές να την παρακολουθήσουν δωρεάν και χωρίς έξτρα χρέωση. Συγκεκριμένα η ταινία θα κυκλοφορήσει στην streaming υπηρεσία της Disney ακριβώς 89 ημέρες μετά την πρεμιέρα της, μένοντας έτσι στον κανόνα πως αυτές οι κυκλοφορίες καταλήγουν μέσα στο παράθυρο των 90 ημερών. 

Μάλιστα, εκτός από τα συνηθισμένα 4K, HDR, Dolby Vision και Dolby Atmos, θα υποστηρίζει και IMAX Enhanced προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη εικόνα σε σχέση με την απλή cinemascope έκδοση.  

Το cast του Guardians 3 περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Will Poulter (Adam Warlock), Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, την Elizabeth Debicki αλλά και την Jennifer Holland.

Τις εντυπώσεις μας για τη νέα ταινία της Marvel, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 κλείνει το κεφάλαιο αυτής της λατρεμένης ομάδας του Star-Lord/Peter Quill του Chris Pratt με αναπάντεχο και συγκινητικό τρόπο. Στην πορεία της στις αίθουσες η ταινία απέφερε περί τα $842 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και είναι η 2η πιο επιτυχημένη εμπορικά μέχρι σήμερα ταινία του 2023, πίσω από το The Super Mario Bros. Movie

Αν θέλετε να προσθέσετε στη λίστα σας στο Disney Plus το Guardians of the Galaxy Vol. 3, πατήσετε εδώ