The Return of the Living Dead: Η θρυλική κωμωδία τρόμου γίνεται reboot

Από την Living Dead Media
16 Ιουλίου 2023 13:10
The Return of the Living Dead: Η θρυλική κωμωδία τρόμου γίνεται reboot

Η θρυλική κωμωδία τρόμου, The Return of the Living Dead, πρόκειται να γίνει reboot από την εταιρία παραγωγής Living Dead Media. Τα νέα έφερε η ίδια η εταιρία μέσα από το επίσημο site της και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Steve Wolsh των Muck και Kill Her Goats θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αναβιώσουμε αυτό το ιστορικό franchise για τους σημερινούς θαυμαστές και τις νέες γενιές θαυμαστών ζόμπι» γράφει η εταιρία στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Το reboot μας του Return of the Living Dead θα επεκτείνει τον υπάρχοντα κόσμο που δημιουργήθηκε από τις 5 ταινίες, ενώ θα παραμείνει πιστό στις ρίζες της επιστημονικής φαντασίας, του τρόμου και της σκοτεινής κωμωδίας που λάτρεψαν οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 35 χρόνια.

Προς το παρόν αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί για το reboot του The Return of the Living Dead και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι άλλοι συντελεστές ή ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν.

Το πρώτο The Return of the Living Dead κυκλοφόρησε το 1985 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και θεωρείται μέχρι και σήμερα μία από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες τρόμου. Σκηνοθέτης της ήταν ο Dan O'Bannon, σε ένα σενάριο που είχαν γράψει οι Rudy Ricci, John A. Russo και Russell Streiner με πρωταγωνιστές τους Clu Gulager, James Karen, Don Calfa, Thom Mathews, Beverly Randolph και άλλους.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: